قیمه_خانوم مدیر استارتر عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 149 عنوان عمل بینی 104 بازدید | 5 پست سلام بچه ها من نوبت افتاد عقب و ی ماه دیگس پیش اردشیر حسن زاده تهران . بینیم نیمه گوشتی خواهاشششششششششششش میکنم بیاید بگید میشناسیدش ؟ خوبه ؟ من استرس گرقتم باز . بعد دکتز دیگم میشناسید ک خیلی کار ازش دیدین ؟ منشی نیاد لطفا 1403/03/19 | 13:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91639 نه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
_maahiii_ عضویت: 1403/10/28 تعداد پست: 6 سلام میشه عزیزم درخواستمو قبول کنی درمورد دکتر حسن زاده سوال داشتم ازتون