2777
2789

می خوام یک لاین آرایشی رو انتخاب کنم و خیلی هم از کسایی که تو لاین های مختلف مشغولن پرسیدم و تحقیق کردم 

لاین رنگ و لایت و کراتین فشار و استرس زیادی داره سرپایی و خستگی زیادی داره و برای من که معلمم مناسب نیست

ناخن هم از سوهان کشی و ریختن خورده ناخن رو دستم خوشم نمیاد هم اینکه خیلی زیاد شده

لاین مژه ارو دوست دارم اما عینکی ام و میگن خیلی فرسایشیه برای مشتری ممکنه دو ساعت زمان لازم باشه 

فکر می کردم لیفت و اکستنشن باهمن اما پرسیدم و گفتن میشه جداگانه آموزش دید و متمرکز روی لیفت و لمینت ابرو مژه بوتاکس تراپی و حنای ابرو کار کرد 

اما یه چیزی در مورد این لاین تو نی نی سایت شنیدم که ممکنه بعدا لیفت ابرو و مژه از مد بیفته و خواهان نداشته باشه الان شک دارم کلاس های فنی و حرفه ای برای لیفت رو آموزش بیینم لطفا راهنمایی می کنید ...

در هر صورت من باید تا شش سال آینده شغل خوب و مستقلی رو برای خودم پیدا کنم تا بتونم کم کم از فضای خفقان آور آموزش و پرورش دور بشم و با آرامش زندگی کنم

ارایشگری دهن پر کنه ار تجربیات من استفاده کن که بعدا پشیمون نشی

فک نکن راحته توش پوله چون فلانی فلان قد پول داره پس منم میتونم نه

هزینه مواد داره سرپایی داره خاک خوری داره کار رایگان داره مشکل پیدا کردن مدل داره مشکل رفت و امد با وسایل سنگین داره و بسیار اشباع شده

فک نکن میتونی پول پارو کنی به راحتی

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس اون گربه که پریده بود تو حیاط رو پروفایلته😁

😂همون که مامانش دعواش کرده بود رفته بود بیرون 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یکی از آشناهای ما آرایشگره 

توی سن کم مهره های گردن و کمرش مشکل پیدا کرده 

آرایشگری زحمت زیادی داره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
شما تو چه لاینی مشغول کاری 

مبکاپ و شنیون من واقعا عاشق شغلمم ولی سخته

دلم میخاد داد بزنم بگم فک کردین چه خبره تو ارایشگری

از هر ۱۰۰ نفر که اینهمه هزینه میکنن شاید فقط ده نفر واقعا پولدار بشن کارشون بگیره

💄👛I'm just a girl👄💅🏻
مبکاپ و شنیون من واقعا عاشق شغلمم ولی سخته دلم میخاد داد بزنم بگم فک کردین چه خبره تو ارایشگری از ...

بله راست میگید همه فکر میکنن برن آموزش ببینن یه مدت کارآموزی کنن کارشون راه میفته و پول پارو میکنن

بله راست میگید همه فکر میکنن برن آموزش ببینن یه مدت کارآموزی کنن کارشون راه میفته و پول پارو میکنن

باهمین تفکر میان که بعد خرج میلیونی میشینن تو خونه پشت سر ارایشگرا هم حرف میزنن

شما اگه علاقه نداری و سختیاشو نمیتونی تحمل کنی الکی پولتو نریز دور

💄👛I'm just a girl👄💅🏻