2777
2789

پزشکی دانشگاه البرز ک اونم منطقه ۲

بنظرتون میاره؟

گفتی خیال تُ راحت هرجا که باشی میام سایه به سایت منم بهش کردم عادت❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خراب کردم حالم بده نمیدونم دارم چجوری ادبیاتو‌ میخونم فقط خیلی حالم بده، سال دیگه نمیزارن دوباره بخونم، مشاورم وسط راه گند زد به همه چی اصلا نمیذاشت واسه درسای نهایی بخونم حالم خیلی بده منم آرزو داشتم پزشکی قبول شم حالا نمیدونم دارم چیکار میکنم خیلی بده، اصلا نمیدونم نهایی‌ها چجوری شدی ولی کاش حداقل فرهنگیان بیارم رفیق وضعم خیلی داغونه😭😭😭😭😭😭

یا حسین، آقایم رضا و صاحب کشورم امام غایب مراقب مردمم و کشورم ایران باش و به زودی زود تمام دشمنان نابود و شاهد پیروز شدنش باشیم🪽🖤

برو نرم افزار انتخاب رشته سراری هیوا ببین پارسال چطو ر بوده با این  تبه اونجا با این رتبه تک تک ...

ولی من به این تخمین رتبه‌ها اعتماد ندارم.

داداشم پارسال کنکور داده بود، امسال نمرات نهایی و درصدهاشو فکر کنم تو ۵ الی ۱۰ سایت زدم، هیچ کدوم درست نیاوردن رتبه‌شو، حتی نزدیک رتبۀ واقعیشم نبودن.

ولی پن امتحان کردم تو سایت ام اس بوک تقریبا نزدیک رتبه پارس

ال بود وانتخاب رشته هم تو هیوا دیدم گزژنه دو هم کذنامه های سال قبل با رتبه رشته قبولیشون رو گذاشته