ی حیاط خیلی بزرگ دوتا خونه ویلایی هس ک همه امتیازاتشون جداس یکی خونه ای ک من توش نشستم اون یکی مال مادر صابخونمه که یعنی خونه ای ک من توش نشستم مال دختره پیرزنه هس بعد ما الان اسپیلتمونم وصل کردیم صابخونم گف همسایه بغلی (که میشه برادر زاده اش)اسپیلتشو برقش از کنتور شماس اما برادر زاده ام هفته ای یک روز میاد زنش هم کلا خونه مادرش زندگی میکنه مام گفتم هرچی بازم دلیل نمیشه قبض برقو ما ب عهده بگیریم هرچی اومد نصف نصف ک شوهر صابخونم گف نه نمیخاد و برق اونارو جدا کرد گف هرچی مصرف کردین مصرفی خودتون باشه بدون دخالت کسی ک قبض اومد مشخص بشه بدون مزاحم سیم اونارو هم از کنتور جدا کرد گذاشت رو دیوارشون حالا بعد یک هفته طرف اومده خونش فهمیده چی ب چیه اومده پیش مادربزرگش ک میشه مادر صابخونه من ک تو اون یکی خونه زندگی میکنه شکایت کرده ک مستاجرت بدون هماهنگی برق خونه منو قطع کرده یخچالم خاموش شده تلوزیونم خاموش شده هیچی روشن نیست منم ب پیرزنه گفتم ما وقتی اومدیم این خونه بخاطر امتیاز های جداشه ی خونه مستقل ویلایی بخاطر راحتی بچه هام چ میدونستم برقش با خونه نوه تو مشترک هس گفتم چرا ب من نگفتین و گذاشتین من یک سال برق دوتا خونه رو حساب کنم قبضشو بدم در حالی ک من دو ماه خونه خودم نبودم چون با شوهرم دعوا کرده بودم
حالا بگین من چیکار باید بکنم الان از تعجب دارم شاخ در میارم ک چطور ادم هایی پیدا میشن
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فقط با صاحب خونه حرف بزن بقیه هم اگه چیزی گفتن بفرستشون سراغ صاحبخونه بگو با ایشون هما ...
صابخونم الان خونه مادرشه خودش نیومد هیچی نگف حتی وقتی داشتن سیم برق خونه اونارو جدا میکردن اونم بود اما مادرش ک تو اون خونه تنها زندگی میکنه و پیره اومد خونم گف یخچال اونا خاموش شده کلی مرغ گوشتشون خراب شده در حالی ک ب ما گفته بودن فقط اسپیلتش وصله نگو برق کل خونه از ما بوده و من قبضشو پرداخت میکردم
صابخونم الان خونه مادرشه خودش نیومد هیچی نگف حتی وقتی داشتن سیم برق خونه اونارو جدا میکردن اونم بود ...
خب خودت میگفتی بره سراغ پسرش
میگفتی با آقازاده صحبت کنید
بعدم درو می بستی میومدی تو
مشکلات اونا به شما ربطی نداره
خودشون باید حل کنن
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
خب خودت میگفتی بره سراغ پسرش میگفتی با آقازاده صحبت کنید بعدم درو می بستی میومدی تو&nb ...
همینو بگووو فقط گفتم من اصلا خبر نداشتم ک کل برق خونه نوه ات با من مشترکه و من قبضشو پرداخت کردم یک سال گله کرد ک قبل قطع کردن خبر میدادین گفتم ب من مربوط نیست