2777
2789

وقتی ما از ساختمونش می‌رفتیم ۷۵ تومن داد ما  رهن یک خونه رو کردیم  نشستیم الان بعد دوسال شوهرم ورشکست شد میخایم برگردیم خواهر شوهرم نشسته ، مادرشوهرم میگه ۱۵۰ بدید بیاید اینجا رو رهن کنید بدم دختر م ، دخترشم خونه داره میخاد به مستاجر ۱۵۰ بده ، تا بره خودش بره بشینه ، این عادلانست به ما ۷۵داد اونموقع الان ۱۵۰ به دخترش میده ؟ اونم از پول ما ، انگار دو برابر میگیره  میگه اگر ندم دخترم ماشینش و مجبوره بفروشه خب ماهم یک پراید ابو قراضه داریم باید اونو بفروشیم پولش و بدیم ، من راضی نیستم راستش ۷۵خودشو میدیم ولی ۱۵۰ نداریم دوماه گوشت نداریم وضع مالی بدی داریم خواهر شوهرم کوییک داره به اونا ده سال خونه داد 

به ما دوسال داد

شوهرم میگه منم هشت سال بشینم بعد رهن میدم میگن نه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عادلانه هست .ارزش ۷۵ تومن از دوسال پیش تا الان  ثابت مونده؟؟

خونه خودشه  به کسی ربطی نداره چند سال به دخترش داده چند سال میخاد بده به پسرش 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
ببخشید ولی مگه طلب دارین ازشون؟ اونا همین الانم لطف میکنن بهتون

مگه من گفتم طلب داریم نظر خواستم ، بعدم وقتی حرف شما درسته که بین بچه هاش فرق نزاره عزیزم ، و اینکه نره خواستگاری دختر مردم با هزار تا قول و فریب بعد بزنه زیر حرفاش چرا پس موقع خواستگاری گفت وظیفمه میدم 

آره منم بودم همین کارو میکردم، شما رفتین دوراتونو زدین حالا برگشتین میگین دخترش بلند شه ؟ 

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی                                  

با چه رویی همچین چیزی رو مطرح کردین اصلا واقعا خیلی رو میخواد وقتی خواهرشوهرت تو اون خونه زندگی میکنه بگین پاشه ما بشینیم؟ میدونی چقدر اسباب کشی سخته؟ اونم اسباب کشی تحمیلی

عاشقتم خدای خوبم. مرسی که هستی  و خدایی میکنی