2777
2789

خودشونم اعلام کردن من مجبور شدم یکیش ک اون همه وقت گذاشته بودم دیلیت بزنم یکی موند تو ی گوشی باشه کلا هر دو بن میشه🥲همه جا دارن میگن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن میل داریی؟

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

منم دوتا اکانت داشتم از تلگرام حذف اکانت کردم ولی از هم ستر خارجش نکردم ممکنه بازم بن بشه؟

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
من پروفیتم بردم بالا چون سکه میگن مهم نیس هیچ ارزشی نداره 

دروغه😉

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

دروغه😉

اگه این دروغ دراومد پس ممکنه این چند اکانت هم دروغ باشه

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
من پروفیتم بردم بالا چون سکه میگن مهم نیس هیچ ارزشی نداره 

جدییی کی‌میکه این حرفو 

همسرم امروز ۲۵میل داشت همشو تبدیل کرد به پروفیت من دلم‌نمیاد 🤦

بعد اینکه من الان توی گوشیم دوتا دارم یعنی باید یکیش رو حذف کنم یا نه کلا خطم رو دلیت اکانت بزنم

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اگه این دروغ دراومد پس ممکنه این چند اکانت هم دروغ باشه

پروفیت دروغه فقط سکه مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفیت دروغه فقط سکه مهمه

خدایا چیکار کنیم آخر🤦

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫