2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش ولی اگه خونریزیت ادامه داشت حتما دکتر مراجعه کن

اومدم سفر . شیرازم اصلا نمیدونم کجا بهتره . دیروز سه تا بیمارستان رفتم یه متخصص حضور نداشت که ویزیت کنه 😐

در حد خون دماغ شدن متوسط ن شدید اما زود رفتم بیمارستان سونو کردو قلب گوش داد خیالم راحت شد 

منم دیروز  صبح که لکه بینی شروع شد یه مرکز خصوصی رفتم سونو و قلب و اینا همه چی خوب بود . ولی امروزم هست لکه بینی

عزیزم منم سر پسر دومم خونریزی داشتم سونو دادم خداروشکر بچه حالش خوب بود حدودا یه هفته شیاف گذاشتم و استراحت کردم رفع شد الانم ۱۱سالشه

توهم نگران نباش فقط تحت نظر دکتر باش سرخود شیاف نزار باید اول از سلامت بچه مطمئن بشن برو سونو بده

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
عزیزم یادته چند هفته بودی ؟

یادم نیس فک کنم۱۴یا۱۵هفته م بود فقط یادمه سونو دادم جنسیت بچه رو از اونجا فهمیدم که درحال سونو کردن همش گریه میکردم دکتر تعجب زده نگام کرد گفت این چیزا تو بارداری عادیه تاحالا اینقد ازین مورد داشتیم که خداروشکر مشکلی پیش نیومده فقط حتما حتما تحت نظر باش 

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤