2777
2789
عنوان

یکی بدادم برسه مامانم میخواد ....

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 21 پست
باهاش ک کنار بیام بدتر میکنه

خب چون میخواد آسیبی نبینی و براش مهمی وگرنه می‌گفت به جهنم بزار هر بلایی سرش بیاد اتفاقا من بهش حق میدم منم نوجوانی مادرم خیلی سخت گیری کرد و واقعا اون موقع ناراحت بودم نمیزاشت با دوست و رفیق برم جایی و می‌گفت با بعضی ها قطع ارتباط کن و خب خیلی برای من سخت بود ولی الان دستشو می‌بوسم میدونم چه لطفی بهم کرده تو هم گوش کن بعد از چند سال به حرفم می‌رسی گلم⁦❤️⁩🌺😍

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون میخواد آسیبی نبینی و براش مهمی وگرنه می‌گفت به جهنم بزار هر بلایی سرش بیاد اتفاقا من بهش حق م ...

راستش منم ی رفیق دارم همیشه میگه دختر خوبی نیس چندین بار هم باهاش قهر بودم (با رفیقم)

دیدم نتونستیم 

راستش منم ی رفیق دارم همیشه میگه دختر خوبی نیس چندین بار هم باهاش قهر بودم (با رفیقم) دیدم نتونستیم ...

حرفهای مادرت به کنار من به عنوان دوست و خواهر بهت میکنم رفیق و اینا هیچی تهش برات نمی‌مونه خودتی و خانوادت.با کسایی بگرد که اگه به جایی رسیدی انشالله روت بشه بگی رفیقمه عکس و و راز شخصی تو پیش هیچکس نگو تاکید میکنم هیچکس !!!!!!وقتو بزار رو درس و کسب و کار و پیشرفتت .مادرت صلاحتو میخواد منتهی بلد نیست به روش روانشناسی نوین خرفاسو بزنه که روت تاثیر بزاره مثل مادر من که با سختگیری میخواست تربیت کنه نیتشون خوبه روششون رو بلد نیست چندسال دیگه بابت این سختگیری هاش دست و پاشو میبوسی

اگه دوست داری بهم بگو برات آیت الکرسی بخونم 💗🤲