2777
2789
عنوان

دیشب 4 ساعت خوابیدم

146 بازدید | 16 پست

نمیدونم چرا خوابم نمی‌برد واقعا هرکاری کردم نتونستم بخوابم 

الانم چون نتونستم بخوابم نرفتم باشگاه که استراحت کنم الانم خوابم نبرد باشگاهم نرفتم عذاب وجدان دارم 🤕

یه دختر اردیبهشتی

غذات کمتر بخور ب جبران نرفتن باشگاه ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فکر خوبیه پنجشنبه جمعه هم تعطیل بود  همش حس میکنم آدم تنبلی شدم 🥲

من ک اومدم تو تایپیکت ... با خودم گفتم ماشالله بهش صبح زود با چ حوصله ای میره 

من تایم 9شب تا 10شب میرم . 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

من ک اومدم تو تایپیکت ... با خودم گفتم ماشالله بهش صبح زود با چ حوصله ای میره   من تای ...

آره خدایی حوصله میخواد صبح زود رفتن تایم من 9 تا 10 ایناس

تا لنگ ظهر می‌خوابیدم تنها دلیلش اینه که عادت کنم زود بیدار شم الان یکساله که میرم 

یه دختر اردیبهشتی
آره خدایی حوصله میخواد صبح زود رفتن تایم من 9 تا 10 ایناس تا لنگ ظهر می‌خوابیدم تنها دلیلش اینه که ...

آها درسته .. 

من  ورزشو تفریح  واسه شادی میبینم . ب خاطر همین دوست ندارم صبح برم . 

ولی میبینم مامانم صبح میره پیشم جالبه . 

آها درسته ..   من  ورزشو تفریح  واسه شادی میبینم . ب خاطر همین دوست ندارم ...

آره خب بنظرم بیشتر واسه روحیه آدم خوبه اصلا 

الانم عذاب وجدان رهایم نمیکنه 🥲

نه تونستم استراحت کنم نه تونستم باشگاه برم 

یه دختر اردیبهشتی