2777
2789
عنوان

ویروس جدید علائمش چیه؟

668 بازدید | 60 پست

سلام من دیروز از صبحش اسهال بودم تا ساعت ۱شب توی طول روز ۶بار سرویس رفتم و هرچی می‌خوردم بلا فاصله یه ساعت بعد سرویس بودم . ویروس جدید هست؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم گرفتم یه هفته در گیر بودم 

بعد علاعم هم گپ حاملگی بود از همه ی بوها بدم میومد کسی پیشم غذا می خورد اوق میزدم خودم هم هیچ نمیخوردم یه هفته فقط گوجه و خیار خوردم  رفتم دکتر سرم زد 

منم گرفتم یه هفته در گیر بودم  بعد علاعم هم گپ حاملگی بود از همه ی بوها بدم میومد کسی پیشم غذا ...

اسهالم شدید ؟وای من اسهال و دل‌پیچه و بی حالی اصلا همش فکر میکنم میخام پریود بشم ولی خب شدم 😕🥺

اسهال استفراغ شدید

نمی‌دونم برم اورژانس؟دیروز سیب و سیب زمینی آب پز و مو و زنجبیل و آویشن و ...خوردم کمتر شد ولی بازم بود امروز هنوز تازه بیدار شدم ببینم ادامه داره برم یا اینکه خیلی ها گفتن پونه بخورم نمی‌دونم گیجم بخدا

اسهالم شدید ؟وای من اسهال و دل‌پیچه و بی حالی اصلا همش فکر میکنم میخام پریود بشم ولی خب شدم 😕🥺

بله اسهال و استفراغ شدید دو روز داشتم یکم نون خشک خوردم خیلی حالم بهتر کرد دیگه بعد اون استفراغ نکردم امتحان کن انشالله تو هم جواب بگیری 

بله اسهال و استفراغ شدید دو روز داشتم یکم نون خشک خوردم خیلی حالم بهتر کرد دیگه بعد اون استفراغ نکرد ...

اسهالتونم بهتر شد؟برم از این بیسکوئیت های ترد نمکی بگیرم بخورم ببینم چطور میشم