2777
2789

مثلا من سال دیگ کنکور فرهنگیان که دادم میتونم بعد کنکور تو امتحانات ترمیم معدل شرکت کنم؟؟؟ اونموقع نمره ترمیمم تاثیر داره رو قبولی فرهنگیان؟؟؟؟

فردا امتحان ترمیمی فارسی دارم حس میکنم وقت نمیکنم تمومش کنم ضریبش هم که خیلی بالاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن فقط یکبار حق ترمیم دارید 

ولی پارسالم گفتن ولی امسال اومدن گفتن اشکال نداره دوباره کسانی که سالهای قبل ترمیم زدند امسالم میتونن بزنن

بعد سال دیگه یازدهم هم اضافه میشه میدونی ک؟؟؟

اینها هر سال اخرای شهریور برنامتون عوض میشه نمیشه پیش بینشون کرد اصلا سال آینده کنکور فرهنگیان باشد یا نه

ینی الان بیشتر از یبار میشه ترمیم زد؟ فقط دوبار یا بیشترم میشه؟

نه امسال گفتن دیگه تمام فقط یکبار میشه یعنی من که الان دارم ترمیم میکنم سال آینده نمیشه دیگه خب

ولی پارسالم همینو گفتن ولی زدن زیر حرفشون و گفتن اشکال نداره امسالم مجدد کسانی یک بار ترمیم زدن الان دوباره بیان ترمیم بزنن

نه امسال گفتن دیگه تمام فقط یکبار میشه یعنی من که الان دارم ترمیم میکنم سال آینده نمیشه دیگه خب ...

ولی گفتن سال آینده نمیشه کسانی که امسال ترمیم زدن ترمیم کنن ولی باید دید ببینم چی میشه شاید دوباره فرصت دادن ک بعید میدونم 

نه امسال گفتن دیگه تمام فقط یکبار میشه یعنی من که الان دارم ترمیم میکنم سال آینده نمیشه دیگه خب ...

عزیزمم ی سوال دارم هر چند تا درس باشه میتونیم ترمیم بزنیم؟ مثلا دوم دبیرستان میشه پنج تا درسو ترمیم زد؟

برا خواهرم میپرسم 

عزیزمم ی سوال دارم هر چند تا درس باشه میتونیم ترمیم بزنیم؟ مثلا دوم دبیرستان میشه پنج تا درسو ترمیم ...

والا یازدهم رو نمیدونم ولی دوازدهم میتونی همه رو ترمیم بزنی احتمالا یازدهم هم همینطور باشه