2777
2789
عنوان

با مردی ک مثل بچه لج میکنه دقیقا چ غلطی باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 34 پست
والا این لجباز نیست این دیگه مشکل عقلی داره باید باهاش کنار بیای یا اینکه دیگه کاری بهش نسپری.

نمیشه کارمونم ی جاست درواقعه براش کار راه انداختم ک کارگر ک چ عرض کنم حمال بقیه دیگه نباشه ولی واقعا الان بهشگفتم باید بستریت کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفم واسه خودم ولی میدونم رو مادرش حساسه منممیگم مامانت تربیتت نکرده و .....ک حرصش دربیاد 

با این طرز بیان

طبیعیه لجبازی کنه

تازه من با خودم میگم چرا بهت فحش نداده

یا کتک نزده

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
خب ی سری چیزا کارای فرداست امشب باید حتما انجام بشه

تا جایی که من فهمیدم

به جای اینکه به شوهرت اقتدار و عزت بدی

اقتدار و عزتش رو گرفتی

طبیعیه این رفتارا

میشه بگی چه کاری انجام دادی و اون چی کار کرده یا چی گفته؟

نگاه مثلا مال سرکار رو میگم

خب ی چیزی کم اومد گفتم برم بگیرم گفت خودم میرم بعد من حین اماده کردن کار مشتری بودم یهو یکمی داشت خراب میشد گفتم دودقه وایسا ک امادش کنم بعد برو.خاستم اگه خراب بشع دوباره اماده کنیم.وایساد دودقه نشد بعدش گفتم درسته برو میگه خستم دیگه نمیرم.منم میدونستم نزدیک تعطیلی اون مغازهه هست گفتم برو و گرنه میزاشتم استراحت کنه

چندبار گفتم تا رفت

با این طرز بیان طبیعیه لجبازی کنه تازه من با خودم میگم چرا بهت فحش نداده یا کتک نزده

ببخشید ک اول اون لج میکنه بعد من میگم اولم از سرکار شروع شد این چندمین لجبازی امروز بود اونم ساعت4شب بعدم مگه خرو گاوم ک کتک بزنه

ی دستشویی شستن واشغال بردن بهش دادم زورش میاد بکنه بس ک لجبازه پدرصگو کلی باید نی نی ب لالاش بزارم خ ...

مردا اگه بهشون دستور بدی حتی شده یه کم دیرتر انجام میدن تا مدیریت و اقتدارشون زیر سوال نره...

مثلا بگی برو اشغالا رو بذار دم در

مردا از این جمله خوششون نمیاد چون انگار بهشون از بالا دستور دادی مثل یه مرد باهاشون برخورد کردی

مثل این میمونه یه مرد اومده توی خونش بهش میگه این اشغالا رو ببر دم در

مردا ناخودآگاه از پیام های مردانه خوششون نمیاد

اولاش باید پیام زنانه بدی حتما

و انتظارم نداشته باشی سریع انجام بده

تا حس کنه پیام دستوری نبوده و کاملا نازگونه و نیازگونه هست و پیام حمایت دریافت کنه

تا جایی که من فهمیدم به جای اینکه به شوهرت اقتدار و عزت بدی اقتدار و عزتش رو گرفتی طبیعیه این رفت ...

ببهشید اقتدار و عزت چی ؟

هر دو شاغلن بیرون. خونه 

توی خونه هم هرددو باید کمککنن 

اقتدار !مرد بشینه لم بده خانوم بزاره برداره 

اون خانومم انسانه دیگه استراحت میخاد عزت و احترام میخاد 

البته من اینا رو کلی گفتم ربطی به اسی داشت حرفام