2777
2789
عنوان

حضور اقا

182 بازدید | 19 پست

ب نطرتون حضور اقایون تو این سایت چی متونه باشه؟ چرا تو تمام پست هایی زنونه ک از همه چیز گفته میشه باید شرکت کنن نظر بدن.؟ من بعصی وقتها متوجه نمیشم اقاست  مثلا ی جیز زنونه میگم توضیحم میدم بعد تو جواب دادناش میفهمم اقاست. . خیلی زشته .  انگار خاله زنک ها. بعدشم فوری درخواست دوستی میدن 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

خاله زنکن

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊

احمقا حتی ب زن متاهلم درخواست دوستی میدن بعضی کاربرای اینجا میگن ایرادی نداره کاربر مرد فعالیت کنه

شاید اصلا زنه شوهرش شکاک بود پیام این مرده رو دید زندگیش ازهم خراب شد اون‌وقت چی؟

شاید یه بچه اینجا بود مرده به‌بهونه زن بودن بهش پیام بده و ...

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احمقا حتی ب زن متاهلم درخواست دوستی میدن بعضی کاربرای اینجا میگن ایرادی نداره کاربر مرد فعالیت کنه ...

جالبه دیشب یکیشون دم از خیانت میزد. ک ازه فلان کارو با زنا و اینها ارتباط مجازی هم خیانته. ؟ خب این کار خودش خیانت محسوب نمیشه

کاری ندارن بنده های خدا

مثل این میمونه شما داری از ی مسعله خصوصی  زنونه مثلا با خواهر شوهرت حرف میزنی بعد شوهر خاهر شوهزت گوش وایساده باشه قشنگه؟