2789

حشره هرو میگم هموم ک تاپیک قبل گفدم فمیدم بال داره اومده بود دیقن رو دیوار کنا همون مبل ک من روش نشسته بودم لنتی پوزخند میزدد بمم والا من ک اینطر حس کردم/:شانسم مگس کشم پیدا نمیشد از دمپاییه مامانم استفاده کردم😐😂هنوز نزده قلبم اومده بود تو دهنم صدای ضربانم قلبمو میشنیدم بدیش این بود اول ک زدم زنده موند فک کردم پرده ولی خب باز دیدمش از ی دمپایی دیگ استفاده کردم مرد خداروشکر هنوزم قلبم تند میزنه برا کشتنش کل خونرو بهم ریخدم مامانم فردا نکشتم صلوات خب دیگ گفدم این موفقیتو با شمام شریک شم😂🍅

😂😂😂چقدر خول بودنت بامزه هست 

البته ببخشیدا 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مرسی نظر لطفته اشکال نداره😂تو منو درک نمیکنی من ترسم از حشره ها بیشتر از جناس/:💔

من از گریه بیشتر از یک شیر نر میترسم 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

مثل گزارشگری فوتبال گزارش لحظه به لحظه دادی ها 😂😂😂