2777
2789
عنوان

چطوری نفرین کنم که بگیره؟

703 بازدید | 15 پست

بهم حق بدین من خیلی بچه بودم پدرمو از دست دادم

با کسی قرار بود ازدواج کنم و خانوادش نمیشناسم و اصلا به مادرش پیام نمیدم

شماره من و پیدا کرده و امروز پیام داده و پدرم که فوت کرده و نفرین کرده !

منم کسی که این کارو کنه دلم نمیخواد یک روز خوش ببینه خیلی به دلم افتاده و دلم شکسته

نه اینکه زنیکه برام مهم باشه ها ، بخاطر اینکه روح پدرمو که توی بچگی از دست دادم نفرین کرده

هر لحظه نفرینش میکنم 

راهی دارین بشه نفرین کرد و قطعی بگیره؟؟؟ دعایی چیزی

بدترین نفرین واگذار کردنش به خداعه

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ناراحت نباش نفرین نفرین کننده به خودش برمیگرده 

جوابشو میگیره 

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

اخه تو قرآنم گفته آه یتیم میگیره چرا نفرین نکنم؟ واسم سنگین تموم میشه توهین به پدرم که فوت کرده

همیشه تا وقتی میتونی دل خودتو خنک کنی این فرصتو از خودت نگیر خداروشکر زبون داری خودتو خنک کن اینجوری دیگه ذهنتم درگیرش نمیمونه

به منم بگو لطفا عزیزم 

یه کتاب دارم که توش ادعیه و ذکر داره 

حدیث از امام علی هست که که : کسی که بخواهد صدآیه از قرآن را از هر جای آن، و بعد از آن هفت مرتبه بگوید (یا اللّه) پس اگر نفرین کند بر سنگی، هر آینه آن سنگ را از جای خود جدا می‌نماید.