2789
عنوان

فارسی خر است(با عرض معذرت)

365 بازدید | 35 پست

بی ادب نیستم اما واقعا منه ریاضی فیزیک آخه ادبیات رو میخوام چیکار. 

الان همه اونهایی که دانش آموز نیستن میگن زبانمونه و اینها قبول دارم اما خبمن عاشق کتب خوندن هستم و تابستون ها کتابهایی میخونم که درصد لغاتم رو بالا ببرند. 

بگذریم هنور تموم نکردم فارسی رو انقدر که زیاده شب امتحانی نیستم ها اما هر چقدر هم در طول ترم بخونی باز ب امتحان یادت میره باید یک دور کامل کتاب رو بجوی🤦🏻‍♀️

عهد بستم تا تموم نکردم نخوابم. 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

زبانمون بسیار زیباست اما قواعدش خیر...این مسند و ...

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زبانمون بسیار زیباست اما قواعدش خیر...این مسند و ...

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

شما هم دانش آموزی؟ 

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

دهمی؟ قدر ادبیات دهمو بدون دوازدهم فاجعه اس!

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 شما هم دانش آموزی؟ 

نه 

منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی  (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)
دهمی؟ قدر ادبیات دهمو بدون دوازدهم فاجعه اس!

آره دهمم 

شما حتما رشته ت انسانیه که اینو میگی. 

بدبختی اینه واسه ما ریاضی فیزیکها و بچه های تجربی فارسی بالترین ضریب رو داره تو امتحان نهایی بعد واسه انسانی ها ریاضی بالاترین ضریب رو داره اصلا هیچ چیز سر جای خودش نیست. 

بلدم ها فارسی و فارسیم خوبه اما ب هر حال فارسی خر است 

آره دهمم  شما حتما رشته ت انسانیه که اینو میگی.  بدبختی اینه واسه ما ریاضی فیزیکها و بچه ...

ادبیات عمومیه واسه همه رشته ها بالاترین ضریب داره

ان شاءالله موفق باشی 

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

یه چیزی میگم این رو از ته قلبم میگم

همه به ادبیات نیاز دارن.

همه به شعر حافظ و سعدی نیاز دارن.

ولی چه حیف که نه کتاب‌ها درست و اصولی تالیف شدن و نه امتحانی که می‌گیرن درست و اصولیه.

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

فیزیک و ریاضی خر است.

من عاشق فیزیک و ریاضی ام به عشقهای من توهین نکنید👿👿👿

اما قبول دارم ریاضی خر است اما این خر بودنش چیزی از شیرینیش کم نمیکنه بخاطر این خر است چون همش در حال تغییره و با اینکه مادر همه علومه اما خیلی ها بهش توجه ندارن

یه چیزی میگم این رو از ته قلبم میگم همه به ادبیات نیاز دارن. همه به شعر حافظ و سعدی نیاز دارن. ول ...

بله درست میگید منم با اینکه رششته خودم ریاضی فیزیکه اما فارسی رو واقعا دوست دارم اما از اونجایی که فردا امتحان داریم و 1۸ تا درس هستش البته بیشترش رو خوندم هم در طول ترم هم الان اما تایممون واقعا کم و محدود هستش و علاوه بر اون این کتابی که ما به عنوان فارسی میخونیم واقعا اصلش نیست و بیشترش عربی هستش تا فارسی 

ادبیات عمومیه واسه همه رشته ها بالاترین ضریب داره ان شاءالله موفق باشی 

ممنون همچنین شما💚