2777
2789
عنوان

زشتا مجردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 22 پست
یکی به مادرم اینو بگه 

برای خواستگارات هم که میگی داغونن ببین تو هر شرایطی یه مدل میاد برات بری دور دور و ماشین بازی پسرای دور دوریو عشق ماشین.بری دانشگاه دانشجو و فرهنگی بری پارتی پسرای اهل پارتی اینو مثال زدم متوجه بشی هر دوره و شرایط معمولا بسته به خودت میان الان سنی نداری به این چیزا فکر نکن به مادرت بگو بله زشتم نمیان و تمام ولی نشین خکدخوری کن این جمله رو فقط از سر خودت بار کن

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم خیلییی، دوست دارم ازدواج کنم ، مامانم همش راجب شوهر صحبت می‌کنه 

خب پ انشاالله کیس خوب پیدا میشه

من نمیدونم پسرا چرا نگیر شدن😭😂

من ب شخصه غیر ممکن بود ی عروسی یا ی مهمونی شلوغ برم دو سه تا خواستگارو نداشته باشم 

الان هیچییییی

اون موقع حتی اجازه اشنایی و اینام نمیدادیم😂 مامانم میگف نههه دخترم بچس اخ چقد یکیش اصرار کرد ک بچم خونه و کار خوب داره مامانم گف نه😂

الان فشار درسی داره تیکه پارم میکنه قصد ازدواج پیدا کردم امتحانام ک تموم شه باز میخوام مجرد بمونم🌚😂

البت فرهنگ شهرمونم ی جوریه ک همه قبل بیست سالگی رفتنا

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بابا من ی دختر خاله احمق دارم که با ۲۰ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده باورت میشه ، مامانم هم اونو سر ...

خدا مادر و پدرهارو حفظ کنه واقعا با این مقایسه های نابجا بچه هارو داغون میکنن ،اتفاقا به مامانت بگو من قیافم عالیه خیلیم ماهم هرکسی لیاقت ازدواج با منو نداره ،از خدا بخواه یه ازدواج عالی و موفق قسمتت کنه که مامانتم خوشحال بشه ،۲ روز دیگه دختر خالت تو اوج جوونی باید با یه میانسال بحران زده دست و پنجه نرم کنه مگر اینکه خیلی دیگه عشق شووووهررر باشه بتونه تحمل کنه