2777
2789

یعنی من هرچقدر هم سعی کنم به حرفش گوش کنم 

هرچقدر هرچی بگه بگم چشم

هرچقدر تلاش کنم بینمون اصطکاک پیش نیاد 

هیچی فایده ای نداره

حتی یه ذره هم فایده نداره وقتی آخرش قراره دعوا کنیم چرا الکی خودمو اذیت کنم 

منم هرکار دلم می‌خواد انجام می‌دم و لج می‌کنم

امشب ما خونه دوستمون دعوت بودیم

از مسافرت تازه اومده بودن و برای من سوغاتی آورده بودن که از قبل دوستم ازم پرسیده بود و شوهرم هم می‌دونست که من چقدر دوستش دارم و براش ذوق دارم

به نام خداوند رنگین کمان...

حالا مسئله از اینجا شروع شد که که دوستم علاوه بر اون رنگی که من می‌خواستم رنگ شیری همون صندل هم گرفته بود و جفتش رو واسم آورد که بپوشم هر کدوم دوست دارم رو بردارم
منم اونجا جفتش رو پوشیدم و عاشق جفتش شدم 
بعد هی از همه نظر می‌پرسیدم کدومش قشنگ تره و بازم نمی‌تونستم انتخاب کنم 
برادر شوهر همین دوستم که امشب خونشون بودیم هم اونحا بود 
بعد اون اومد گفت که اره این که خودت دوسش داری حیلی قشنگه و اینا ولی اون شیری عه تو پای تو یه چیز دیگست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکنش صندل:

عالی😂😂😂😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بنظرم یه جوریه روابط خانوادگیتون!

برادر شوهر دوست نظر شوهرونه میده واستون!

بعد یه صندل مگه چقدر ارزش داره و مهمه که انقدر واسش نظرخواهی کنید و ندید بدید بازی در بیارین!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

بعد اصلا اون موقع که اون داشت چرت و پرت می گفت شوهرم اونحا نبود من فقط یه لحظه سرمو آوردم بالا ببینم شنید یا نه دیدم یا خدا تغییر رنگ داده الان یه چیزی بهم می‌گه

منم کلا صندل هارو درآوردم رفتم دیگه نشستم پیش خودش هیچی هم نگفتم ۵ دقیقه بعدش هم گفت پاشیم بریم

کلا هم انقدر مشخص بود سگ شده دوستاش اصرار نکردن که چرا زود پاشدین پس

دوست منم جفت صندل هارو گذاشت تو جعبش داد بهم که جفتشو ببر دوسش داشتی 

منم گفتم نه و اینا گفت نه جفتشو به نیت خودت خریدم

دیگه منم گرفتم

فکر کنم فهمیدم قضیه چیه 

حالا شاید برادر شوهر دوستت هم واقعا منظوری نداشته 

ولی هر مردی نمیتونه قبول کنه همچین واکنشی از سمت جنس مخالف به همسرش رو

چرا انقدر از همسرت دل پری داری 

کارش اشتباه بوده ولی حق داره عصبی و ناراحت بشه