2777
2789
عنوان

بی قراری

97 بازدید | 16 پست

بچه هاامروز به طرز عجیبی توی یه خونه قدیمی حال روحیم بهم ریخت

بی دلیل اصن تپش قلب و استرس عجیبی شبیه به دلشوره اما دلشوره نبود اومد سراغم

یعنی جو اونجا جوری بوده ؟ چرا یهو احساس خفگی بهم دست داد ولی خب جوری وانمود کردم کسی متوجه نشد

احساس میکنم خونه های قدیمی اینجوریه چون قبلا اینجوری نشده بودم 

حرز امام جواد و عقیق و حدید همراه داشتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس واسه شماهم پیش اومده خیلی انگارفشارعصبی بدی بهم واردشد

اره خیلی وقتا اینجوری میشم

ببین اصن ممکنه یه لحظه بابت فکر کردن به مسئله ای بهم بریزم درحالیکه در حالت عادی اون مسئله ذهنم رو درگیر نمیکنه:(

واسه ظهور آقام و خوب شدن حال دل مردم دعا کنید

اخه چرا بی دلیل  چیزی نبود ک بترسم  توی تفریح بادوستانم بودم

منم اولین بار بعد از ی سفر ی روزه که خییلی بهم خوش گذشت اینجوری شدم. دلیلش باید ریشه یابی بشه اما بیسش اضطراب

اره خیلی وقتا اینجوری میشم ببین اصن ممکنه یه لحظه بابت فکر کردن به مسئله ای بهم بریزم درحالیکه در ح ...

ببین من هیچ مشغله فکری اونم موقع تفریح نداشتم

فکرمیکنم انرژی بد اونجا روم اثربد گذاشته بود

منم اولین بار بعد از ی سفر ی روزه که خییلی بهم خوش گذشت اینجوری شدم. دلیلش باید ریشه یابی بشه اما بی ...

😪😪😪چقدر بده 

کاش خودم خوب شم 

یه دفعه فشارهای مغزی روم زیادشد 

عزیزم ممکنه دیگه برات اتفاق نیافته، اما اگر هم اتفاق افتاد نگرانی نداره میتونی با کمک ی مشاور مدیریت ...

خداکنه این مشاوره ها واقعا بتونن کمک کنن

روانشناسی مثل علم پزشکی نیس ک داروبدن صددرصدی خوب شه

توکل به خدا😪

خداکنه این مشاوره ها واقعا بتونن کمک کنن روانشناسی مثل علم پزشکی نیس ک داروبدن صددرصدی خوب شه توکل ...

بله من خودم با کمک مشاور اوکی شدم، البته من اولین بار که شدم نمیدونستم اسمش پنیک و دیگه برام این اتفاق نیافتاد تا 7، 8 سال بعدش اونم بخاطر ی شوک بد که بهم وارد شد و بعد از اون اومد سراغم، اگر شدید باشه اولش برای کنترل دارو میدن اما بعدش با انجام تمرینات مشاور دارو حذف میشه چون دارو فقط برای کنترل و نه درمان، درمان اصلیش همون تمریناتی هست که تو جلسات مشاوره آموزش داده میشه