2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کمی زیادی مهرطلبی داشته باشید  که بعضی جاها اسیب بزنه ولی در کل شخصیت خیلی خوبی دارید

اخ دقیقا همینطوره

و اینکه اعتماد به نفس پایینی هم دارم میگم خب من که صورتم پره دوست ندارم البته وزنمم زیاد نیست ولی لاغرم نیستم خیلی به خودم ایراد میگیرم اینکه چرا ۵۷ کیلو ام چرا صورتم پره خیلی دوست دارم رو اعتماد به نفسمم کار کنم 

اخ دقیقا همینطوره و اینکه اعتماد به نفس پایینی هم دارم میگم خب من که صورتم پره دوست ندارم البته وزن ...

قدتون چند؟

اگه خواستی لاغر کنی

تاپیک کش سبز منو بخون

ولی خیلی عالی هستی شک نکن

اندامت خوبه

شاید یه کم اضافه وزن داشته باشی

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
اخ دقیقا همینطوره و اینکه اعتماد به نفس پایینی هم دارم میگم خب من که صورتم پره دوست ندارم البته وزن ...

خانم ها معمولا نسبت به اقایون

اعتماد به نفسشون بیشتر متکی به نظرات دیگران هست.

به همین دلیل خانم ها بیشتر نظر دیگران رو درباره خودشون میپرسن

از طرفی شما به دلیل روحیه احساسی که دارید ممکن است ببشتر این مسیله را احساس کنید و اعتماد به نفس کمتری داشته باشید

ولی باور کنید خیلی جذاب و زیبا هستید.

از بی توجهی و تیکه یا ایراد دیگران ، نگران نشوید.

بیشتر سلیقه ها و کمتر حسادت ها باعث میشود نظرات متفاوتی دریافت کنیم.

ولی شما حقیقتا جزو زیبارویان و جذاب ها هستید

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!
قدتون چند؟ اگه خواستی لاغر کنی تاپیک کش سبز منو بخون ولی خیلی عالی هستی شک نکن اندامت خوبه شاید ...

قدم ۱۶۵ 

وزنمم ۵۷ و ۵۸ رو ایناست یه روز ۵۷ یه روز ۵۸ 

راستش یه مدت رزمی میرفتم بعد گذاشتمش کنار انداممو دوست ندارم کمرم باریکه ولی رونام پر شاید از نظر بعضیا خوبه ولی یه طوریه ببخشید انگار گلابیه حس میکنم نا متقارنه دوست دارم یه دست باشه 

من خیلی وقت بود اضافه وزن نداشتم رو ۵۴ ۵۵ بودم یهو نمیدونم چیشده یه ساندویچ میخورم دو کیلو می‌ره رو وزنم

خانم ها معمولا نسبت به اقایون اعتماد به نفسشون بیشتر متکی به نظرات دیگران هست. به همین دلیل خانم ه ...

چقدر این پیامتون انرژی مثبت بهم منقل کرد یه لبخنی روی لبام افتاد😍 مرسی که انگیزه میدید