2777
2789
عنوان

خوبی و بدی موبایل

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه بچه ها و دسترسی به اینترنت و چیزهایی که مناسب سن آنها نیست افتضاحه

از طرفی خیلی باهوشتر از بچه های قدیم هستن

درواقع گوشی همراه یه چاقوی دولبه س که هم ضرر داره هم سود

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

از طرفی خیلی باهوشتر از بچه های قدیم هستن درواقع گوشی همراه یه چاقوی دولبه س که هم ضرر داره هم س ...

در واقع آدمها در عالم مجازی دنبال آرزوهای خیالی خودشون هم هستند با دوستی های مجازی و جا زدن خود بعنوان آنچه که دوست دارند باشند نه آنچه که واقعا هستند

در واقع آدمها در عالم مجازی دنبال آرزوهای خیالی خودشون هم هستند با دوستی های مجازی و جا زدن خود بعنو ...

و دوستیهایی که حتی اگه منجر به ازدواج هم بشه بعدها معلوم میشه خیلی شناخت واقعی از هم نداشتن

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

و دوستیهایی که حتی اگه منجر به ازدواج هم بشه بعدها معلوم میشه خیلی شناخت واقعی از هم نداشتن

به نظرم این موضوع می‌تونه موضوع تحقیق اجتماعی باشه واسه دانشجویان ..من خودم خیلی میتوانم در این مورد بنویسم و اگه دقت کنی دنیای فعلی با اینترنت و موبایل خیلی با قبل فرق کرده خیلی اثرات مثبت و خیلی اثرات منفی داشته آدمها را از انزوا خارج کرده 

به نظرم این موضوع می‌تونه موضوع تحقیق اجتماعی باشه واسه دانشجویان ..من خودم خیلی میتوانم در این مورد ...

بله جای بحث و تبادل نظر فراوان داره

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

خب الان آخر وقته ولی خیلی مایل هستم هر موقع وقت داشتید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم و بنویسیم