2777
2789
عنوان

جانان ِ جانان کووووووو😍😍😍😍😍

1051 بازدید | 75 پست

بَرَد آرامِ دلم ، یارِ دل آرام کو

اون که آرام برد ، از دلم آرام کو ؟

آنکه آرام بَرد ، عشق من و جان کو؟

آنکه عاشقش شدم ، جانانِ جانان کو ؟

وای وای وای دلِ من ، شده عاشقِ نگاش

وای که نمیدونستم ، میشم پریشونِ چِشاش

وای وای وای دلِ من ، شده دیوونه ی اون

دل دیوونه یِ من ، اسیرِ مست موی اون

من ، یه حس عاشقانه در تو

تو ، یه عشقِ جاودانه در من

من بی بال و پرم بدونِ رویات

بی تاجِ سرم بدونِ دنیات

من با تو خوشم که بی قراره دلم

من با تو خوشم آروم نداره دلم

بی قرارتم یار

بی قرارتم یار

وای وای وای دلِ من ، شده عاشقِ نگاش

وای که نمیدونستم ، میشم پریشونِ چِشاش

وای وای وای دلِ من ، شده دیوونه ی اون

دل دیوونه یِ من ، اسیرِ مست موی اون

بی قرارتم یار

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

سلام این اهنگ خیلی لطیف و خوش ریتمه 😍حتما دانلود کنید لذت ببرید😍من که صدبار گوش دادم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلِی دلِی  دل دل دل دلی دلی

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

معشوقو من بیشتر دوست میدارم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
اهنگ دلارام من هم صدباری گوش دادم کلا کارهای مشترل پازل بند و حمید هیراد همش قشنگه

من تا حالا از کارای این گروه گوش نداده بود اولین بارم بود

امروز همش هندزفری تو گوشم بود

پس جانانِ جانان من کوووو 😢

چرا رفت شهرشون عه عه عه برگرد دیوونه😡😒

بدی این اهنگا اینه ادم یه جوری میشه

دلتنگ میشه

دلم یه حالیه

مث حس پرت شدن از ارتفاع

معشوقو من بیشتر دوست میدارم

عه نشنیدم