2777
2789

من سه تاحمد ویک آیت الکرسب میخونم،انشاالله ب حق همین شب عزیز ،شفا پیداکنن

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نیت ۵تن وبه حق  علی ع و فاطمه س

برای سلامتیش خوندم.

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

فدای محبتت عزیزم  خیلی مهربونی ❤️ممنونم ازت هزاران بار

فداتشم عزیزم،شماهم با دل  پاکت فقط برام ازته دلت دعاکن برم خونم😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺

یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
الهی فدات شم  قربون دل پاکت ممنونم عزیزم انشاالله همشون نگهدارت باشن ممنونم ازت ❤️

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

فداتشم عزیزم،شماهم با دل  پاکت فقط برام ازته دلت دعاکن برم خونم😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺

الهی بگردمت

باشه چشم برات صلوات میفرستم 

نماز شب بخون عزیزدلم خودمم خوندم برات دعا میکنم حتما

ایشالا به زودی بری سر خونه زندگی خودت

الهی بگردمت باشه چشم برات صلوات میفرستم  نماز شب بخون عزیزدلم خودمم خوندم برات دعا میکنم حتما ...

چشمت منور ب چهره ی امام عصر...

نمازشب چجوریه هرشب بایدبخونیم ؟

دست گلت درد نکنه عزیززمممم

چشمت منور ب چهره ی امام عصر... نمازشب چجوریه هرشب بایدبخونیم ؟ دست گلت درد نکنه عزیززمممم

❤️انشاالله

نماز شب طولانیه کمی البته

ولی اصلیش نماز وتر یک رکعته عزیزم رو‌گوگل سرچ‌کن‌نماز وتر همونو بخون

میتونی حتی نشسته بخونی

نه بایدی درکار نیست

نماز مستحبه 

اگه با دل شکسته و یک قطره اشک‌حتی بخونیش کافیه 

❤️انشاالله نماز شب طولانیه کمی البته ولی اصلیش نماز وتر یک رکعته عزیزم رو‌گوگل سرچ‌کن‌نماز وتر همو ...

مرسی عزیزم،شماهم اگ خوندی منو یادت نره دعاکنی❤️💔