مرگبرنینیسایتخخخ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 عنوان محبت میکنین برای شفای یه جوون 🌼حمد شفا🌼 بخونین 78 بازدید | 13 پست به اسم م .جب نیت شفا و طول عمرشقربون محبتتون خدا خیرتون بده ممنونم❤️ 1403/03/18 | 23:52 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
المهفا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 853 من سه تاحمد ویک آیت الکرسب میخونم،انشاالله ب حق همین شب عزیز ،شفا پیداکنن یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
مرگبرنینیسایتخخخ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 من سه تاحمد ویک آیت الکرسب میخونم،انشاالله ب حق همین شب عزیز ،شفا پیداکنن فدای محبتت عزیزم خیلی مهربونی ❤️ممنونم ازت هزاران بار
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 به نیت ۵تن وبه حق علی ع و فاطمه سبرای سلامتیش خوندم. ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
مرگبرنینیسایتخخخ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 به نیت ۵تن وبه حق علی ع و فاطمه س برای سلامتیش خوندم. الهی فدات شم قربون دل پاکت ممنونم عزیزم انشاالله همشون نگهدارت باشنممنونم ازت ❤️
فوژان00 عضویت: 1402/04/05 تعداد پست: 8854 أللهم اشف کل مریض.از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش به جوون مورد نظرت ، سلامتی و عافیت و عمر طولانی عطا کنه.🌹براشون سوره حمد خوندم.
المهفا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 853 فدای محبتت عزیزم خیلی مهربونی ❤️ممنونم ازت هزاران بار فداتشم عزیزم،شماهم با دل پاکت فقط برام ازته دلت دعاکن برم خونم😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺 یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
خستتتتم عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 8650 الهی فدات شم قربون دل پاکت ممنونم عزیزم انشاالله همشون نگهدارت باشن ممنونم ازت ❤️ ♦️من مرد هستم♦️ 💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن
مرگبرنینیسایتخخخ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 أللهم اشف کل مریض. از خدا میخوام به لطف و رحمت خودش به جوون مورد نظرت ، سلامتی و عافیت و عمر طولانی ... مرسی فدات بشم عزیزم خیلی لطف میکنی ❤️
مرگبرنینیسایتخخخ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 فداتشم عزیزم،شماهم با دل پاکت فقط برام ازته دلت دعاکن برم خونم😔🥺🥺🥺🥺🥺🥺 الهی بگردمتباشه چشم برات صلوات میفرستم نماز شب بخون عزیزدلم خودمم خوندم برات دعا میکنم حتماایشالا به زودی بری سر خونه زندگی خودت
المهفا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 853 الهی بگردمت باشه چشم برات صلوات میفرستم نماز شب بخون عزیزدلم خودمم خوندم برات دعا میکنم حتما ... چشمت منور ب چهره ی امام عصر...نمازشب چجوریه هرشب بایدبخونیم ؟دست گلت درد نکنه عزیززمممم یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد
مرگبرنینیسایتخخخ مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 2415 چشمت منور ب چهره ی امام عصر... نمازشب چجوریه هرشب بایدبخونیم ؟ دست گلت درد نکنه عزیززمممم ❤️انشااللهنماز شب طولانیه کمی البتهولی اصلیش نماز وتر یک رکعته عزیزم روگوگل سرچکننماز وتر همونو بخونمیتونی حتی نشسته بخونینه بایدی درکار نیست نماز مستحبه اگه با دل شکسته و یک قطره اشکحتی بخونیش کافیه
المهفا عضویت: 1398/04/30 تعداد پست: 853 ❤️انشاالله نماز شب طولانیه کمی البته ولی اصلیش نماز وتر یک رکعته عزیزم روگوگل سرچکننماز وتر همو ... مرسی عزیزم،شماهم اگ خوندی منو یادت نره دعاکنی❤️💔 یکی دردو یکی درمان پسندد ،یکی وصل ویکی هجران پسندد،من ازدرمان و وصل ودردوهجران،پسندم آنچه راجانان پسندد