2777
2789
عنوان

راه رفتن کودک ۲۰ ماهه

689 بازدید | 13 پست

سلام خانمها. لطفا اگر تجربه ای دارید در اختیارم بذارید.

دخترم دیر راه افتاد اولین قدمهای مستقل رو در ۲۰ ماهگی برداشت.مشکل پزشکی نداره منتها در راه رفتن تاخیر داشته نشستن و ایستادن و با کمک راه رفتنش به موقع بوده. از ۱۳ ماهگی کار درمانی رفته و اونجا هم مشکلش رو بیش حسی تشخیص دادن. 

بعد گذشتن سه هفته از راه رفتن مستقل الان یک هفته هست که از راه رفتن امتناع میکنه و همش پاهاشو جمع میکنه و میشینه. کاملا راه میرفت از داخل هال به داخل اتاقها میرفت و خیلی هم با علاقه و ذوق انجام میداد.راه رفتنش هم خیلی اروم و با احتیاط کامل بود حتی زمین هم نمیخورد. کسی چنین تجربه ای داره با فرزند دلبندش؟

من تجربه ای ک گفتین رو ندارم 

پسر من ۱۴ماهگی راه رفت ک این از نظر اطرافیانم دیر بود  ی پیشنهاد میدم نمی‌دونم ب دردتون بخوره یانه .لی هر روز تاکید میکنم هر روز تو غذاهاش آب قلم یا آب پای مرغ استفاده کن برا پسر من ک خیلی خوب جواب داد

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی دستاشو بگیر تاتی تاتیش کن یا خوراکی مورد علاقشو بگو بیا ازم بگیر مثلا بالا بگیر ک دستش برسه بلندشه بگیره

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
من تجربه ای ک گفتین رو ندارم  پسر من ۱۴ماهگی راه رفت ک این از نظر اطرافیانم دیر بود  ی پی ...

تمام غذاهاش با اب قلمه. اصلا مشکل جسمی نداره. من فکر میکنم از روح و روانش هست

اسی دستاشو بگیر تاتی تاتیش کن یا خوراکی مورد علاقشو بگو بیا ازم بگیر مثلا بالا بگیر ک دستش برسه بلند ...

در بلند شدن مشکل نداره. راهی که میرفت رو دیگه نمیره. انگار از زیر پاهاش واهمه داره. اون سه هفته ای که راه میرفت مستقل خیلی اروم و با احتیاط میرفت و تمام مدت زمین رو با دقت نگاه میکرد سعی میکرد پاهاشو روی گلهای قالی نذاره

من تجربه ندارم اما پسر من ۱۶ ماهه هست هنوز راه نمیره البته با کاردرمانی پیش میره

کاردرمانی برای دختر من بی تاثیره چون خود کاردرمان میگه مشکل خاصی نداره.کاردرمان به دنبال توانبخشی مریضهایی با مشکل جسمی هست.اما دختر من عجیب و غریبه‌از همه چی میترسه از صداها از چیزای متحرک از اسباب بازیها مخصوصا صدا دار.فاصله بین دوتا فرش براش پرتگاه محسوب میشه.کلا از همه چیز واهمه داره

کاردرمانی برای دختر من بی تاثیره چون خود کاردرمان میگه مشکل خاصی نداره.کاردرمان به دنبال توانبخشی مر ...

پسر من تاخیر حرکتی یا هایپوتونی داره

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم
پسر من تاخیر حرکتی یا هایپوتونی داره

چاره کار شما کاردرمانی هست و واقعا تاثیر داره.دختر من تن عضلانی خوبی هم داره ولی نمیدونم چرا از راه رفتن امتناع میکنه. مشکل دختر من به نظر جسمی نمیاد

چاره کار شما کاردرمانی هست و واقعا تاثیر داره.دختر من تن عضلانی خوبی هم داره ولی نمیدونم چرا از راه ...

مرتب کاردرمانی میبرم به نظر دختر شما ترسیده براش کفش بوقی بخر 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم