2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 18 پست

زن داداش فرقی با داماد نداره،همونطور که تو زندگی خواهرت و شوهرش دخالتی نمیکنی تو زندگی داداشت و زنشم دخالت نکن،زن داداش مسلما مثه خواهرنمیشه همیشه فاصله ها رو حفظ کن..از زندگی خصوصیت نگو

من زن داداش ندارم😁داداش ندارم

نه والا .انقدرسخته تاواردیه خانواده بشی تاخم وچم شون دستت بیادپیرمیشی ..لذتی اززنداداش شدن نچشیدیم

اره از این طرفم سخته اصلا دلم نمیخواد زن دایی شم باز زن عمو و بیشتر میتونم درک کنم 😅

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از این طرفم سخته اصلا دلم نمیخواد زن دایی شم باز زن عمو و بیشتر میتونم درک کنم 😅

زندایی مزه داره نمیدونم چرا ..اززندایی بودنم راضی ام .....انشاالله هرچی میخوای همون بشی

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
زندایی مزه داره نمیدونم چرا ..اززندایی بودنم راضی ام .....انشاالله هرچی میخوای همون بشی

قربونت عزیزم

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.