بچه ها من یه دختر یک ساله دارم همیشه تو خونه خیلی باهاش خوبم کنارم میشینه بازی میکنیم کلی بوسش میکنم محبت میکنم بهش
دخترم ۴تا عمه داره خدا روشکر اونقدی بد نیستن بخوان دخالت کنن فقط یکیشون که همیشه حس میکنه رُکه یه چیزایی میگه،همه هم سناشون بالاست۵۶،۵۴،اینا
روز درمیونم یا میان اینجا یا ما میریم خونه اونا یا کلا بیرون باغی جایی میریم..دخترم خیلی دلبسته یه عمشه که اون عمشوانقد دوس داره وقتی بغل اون میره بغل من نمیاد یادم گرفته میگه عمه،اولا گوشی میداد دستش شکلاتی چیزی اونم میومد طرفش،حالا جدیدا گفتیم نده بازم اون عمشو انقد دوس داره فقط بغل اون میره،جیغغ میزنه بغل من نمیاد از بغل اون یکسره با اونه..امروز رفتیم باغ انقد تو بغل اون عمش بود که شیر منم نخورد پر شده بود درد میکرد یه لحظه بغض گلوموگرفت دلم شکست🙂آخه خیلی من برای این بچه سختی کشیدم دوسال ناباروری با کلی گریه های هرماهم گذشت بعد اون بارداری و زایمان وبعد اون کلی بدخوابیاش همه چیش با من بود
همه میگن مادرشو تحویل نمیگیره انگار رضایتم دارن ازین موضوع،بچمم کلا جیغ جیغو بغلی شده،اون عمه اش راش میبره این ور اون ور میبره من اگه اینکارو بکنم تو خونه رُس منو میکشه بعد که منو بغل کن
شما بودید ناراحت میشدید یا ازینکه یکی بچتونو دوس داره انقد عاشقونه خوشحال هم میشدید؟