2777
2789
عنوان

امروز دلم خیلی شکست

200 بازدید | 18 پست

بچه ها من یه دختر یک ساله دارم همیشه تو خونه خیلی باهاش خوبم کنارم میشینه بازی میکنیم کلی بوسش میکنم محبت میکنم بهش

دخترم ۴تا عمه داره خدا روشکر اونقدی بد نیستن بخوان دخالت کنن فقط یکیشون که همیشه حس میکنه رُکه یه چیزایی میگه،همه هم سناشون بالاست۵۶،۵۴،اینا

روز درمیونم یا میان اینجا یا ما میریم خونه اونا یا کلا بیرون باغی جایی میریم..دخترم خیلی دلبسته یه عمشه که اون عمشو‌انقد دوس داره وقتی بغل اون میره بغل من نمیاد یادم گرفته میگه عمه،اولا گوشی میداد دستش شکلاتی چیزی اونم میومد طرفش،حالا جدیدا گفتیم نده بازم اون عمشو انقد دوس داره فقط بغل اون میره،جیغغ میزنه بغل من نمیاد از بغل اون یکسره با اونه..امروز رفتیم باغ انقد تو بغل اون عمش بود که شیر منم نخورد پر شده بود درد میکرد یه لحظه بغض گلومو‌گرفت دلم شکست🙂آخه خیلی من برای این بچه سختی کشیدم دوسال ناباروری با کلی گریه های هرماهم گذشت بعد اون بارداری و زایمان و‌بعد اون کلی بدخوابیاش همه چیش با من بود

همه میگن مادرشو تحویل نمیگیره انگار رضایتم دارن ازین موضوع،بچمم کلا جیغ جیغو بغلی شده،اون عمه اش راش میبره این ور اون ور میبره من اگه اینکارو بکنم تو خونه رُس منو میکشه بعد که منو بغل کن

شما بودید ناراحت میشدید یا ازینکه یکی بچتونو دوس داره انقد عاشقونه خوشحال هم میشدید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم خوشحال میشدم

من حسودیم شد امروز..ازینکه اینجوری میگن که مامانشو تحویل نمیگیره دوس نداره ناراحت میشم،من تو خونه کمتر از گل به دخترم نمیگم،باباش طاقت جیغ جیغاشو نداره اما من دارم،خیلی کم پبش اومده دعواش کنم

من آرزوم بود یکی بچمو ۱ ساعت بگیره بخوابم. برو خوشحال باش .چی میشه مگه .جلو فامیل هم نمیخاد هی بکشی اونو طرف خودت .اکثر بچه ها همین جورین .چون همش با مامانشون هستن تکراری میشه .

وقتایی که پیش عمه هاست شما استراحت کن هرکاری کنی بچه عاشق مادرشه ، شما اونجایی که اون ارامش داره و بغل عمه شه شما نباشی بچه میفهمه و اونجا رو بهم میزنه عمه که سهله باباشم نمیتونه ساکتش کنه، بچه عاشق مادرشه

من آرزوم بود یکی بچمو ۱ ساعت بگیره بخوابم. برو خوشحال باش .چی میشه مگه .جلو فامیل هم نمیخاد هی بکشی ...

پس چرا اینا یه جوری ژست میگیرن با بچم انگار بچه خودشونه،انگار حس خوبی دارن که بچمو ازم گرفتن

وقتایی که پیش عمه هاست شما استراحت کن هرکاری کنی بچه عاشق مادرشه ، شما اونجایی که اون ارامش داره و ب ...

نه بابا من میرمم براش مهم نیست،انگار نه انگار رفتم..میگم که اون عمشو خیلی از من و شوهرمم بیشتر دوس داره

بارهاشده برم اصلا براش مهم نبوده نبودم😔😔😔اول عمشو دوس داره بعد باباشو آخر از همه من

پس چرا اینا یه جوری ژست میگیرن با بچم انگار بچه خودشونه،انگار حس خوبی دارن که بچمو ازم گرفتن

حتما تو واکنش نشون دادی .حالا ببین .بچه رو بذار پیش شون برو پی کارات .اگه زورشون نگرفت .میگن بچه رو انداخت به ما خودش رفته پی خوشی

چرا؟پس چرا من حسودیم شد،حرفای بقیه بیشتر ناراحتم میکنه بغل باباشم بیشتر ازمن میره،همش میگم مگه من چ ...

عزیزم اون بچس چون تایم زیادی با شماس خسته میشه وطبیعیه دوس داشته باشه بغل عمش باشه

من بودم اصن ناراحت نمیشدم، من اون موقع که بچه هام کوچیک بودن دوس داشتم یکی یه ساعت ازشون نگهداری کنه تا فقط کمی استراحت کنم

کیف کن بچتو بغل میکنن راه میبرن من از خدام بود.

خب بچم بعد نمیاد حتی شیرمو بخوره عصبی میشه نمیخواد وایسته بغلم،نمیدونم یه حسادت زنونه است،یه حس اینکه میخوان بچمو ازم جدا کنن دور کنن🥺