2777
2789
عنوان

خیاط ها میشه بیاین

109 بازدید | 21 پست

من خودم یکم خیاطی بلدم بخوام این لباس بدوزم میشه یکم راهنمایی کنید؟؟کمرش باید برش بدم؟دامنش چیه؟ربع کلوش؟بالاتنه چی؟؟؟ممنون میشم یکم توضیج بدین

این لباس برش کمر نداره 

و باکس داره 

البته نیمه باکس

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید بدونی جنس پارچش چیه وچجوریه انگار جنسش کشیه. الگوش با پارچه خشک  فرق داره

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

با مخمل نمیشه؟؟؟الگوی روی پارچه مخمل با الگوی مثلا روی کرپ فرق میکنه؟

مخمل تقریبا دو برابر پارچه میبره

چوب پارچه خواب داره 

کل الگو رو باید رو ی جهت گذاشت

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

با مخمل نمیشه؟؟؟الگوی روی پارچه مخمل با الگوی مثلا روی کرپ فرق میکنه؟

کیارا درستش رو گفته 

برای بالاتنه هم میتونی الگوی قسمت جلو را یکسره بکشی و طراحی کنی فقط اندازه آن رو دقیق بگیر که کوچک یا بزرگ نشه درد سر میشه و فقط ساسون رو ببندی

به نظرتون چقد پارچه لازم داره؟

بستگی به بلندی لباست داره عزیزم

برو پیش خیاط اندازه هاتو بگیر بهت میگه چقدر پارچه بخری