2777
2789
عنوان

مامانم میخواد بخاطر من از بابام طلاق بگیره...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 3033 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بدبختیام تمومی ندارن؟

نماز اول وقت صدقه انداختن نفرین نکردن بقیه ...بخشش کسانی که بهت ظلم کردند.خواندن چهل روز زیارت عاشورا...نذر کردن مثلا گناه نکنی...یواش یواش زندگیتون مثل بقیه درست میشه .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

الان پاسپورتشو برداشت از خونه زد بیرون 

دو رکعت نماز حاجت بخون ....اتفاقی نمیفته .....حتی با اون زنه باشه ...متوسل به امام حسین بشو ....بعد دوباره تاپیک بزن ......به دعوا جنگ اصلا متوسل نشو.....فقط نماز بخون.....مشاوره ها هم موقتا یا خیلی کوتاه کاری میکنند که بازم ادمها از لج جدا میشوندولی نماز ومتوسل شدن فرق داره

نمیتونم باعث و بانیشو نفرین نکنم

نفرین برمیگرده به خودت .......هرکاری کنی برمیگردی....واسه همینه میگم نفرین نکن و از راه دعا برای درست شدن استفاده کن

خیلی گناهکارم روم نمیشه

من از تو هم بدتر .کلی گناه دارم ....اگر فکر مزکنی تارک نماز بودم دبیرستان بودم ....دوستام نمازخونم کردن.....نماز میخونم ....گناهم از تو هم خیلی بیشتره.ولی تلاش میکنم ترک گناه کنم . ....جز خدا هیچ کسی نیست ...هیچ کی نداریم .....بقیه دنیا به قولت یک جورا دشمن ...هرچند اونها را نباید نفرین کنیم باید در حقشون دعا کنیم تا خودمون خوشبختوشیم

خیلی سخته 

میفهمم ....ولی نفرین برمیگرده ...تنربه من وسط دعواهای شدید و اموری که به طلاق میرسید تا معجزه بشود نماز بود.زودی برو دو رکعت الان بخون .مال امام جواده ...دو رکعت معمولی تو نمازت گریه کن ...اگر میگی گناهکاری خدا توبه بنده لحظه اخر قبول میکنه الان قبول نمزکنه ....ادم نا امید از ادم کافر بدتره ...