2777
2789

لجباز و دردنگرا احساسی و زود رنج استرسی و پرخور ؟

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه اقا هست یجورایی همکارمه هیچ حرف عاشقانه ای این وسط نیست

بنظرت در اینده بهم علاقه مند میشه ؟ یا الان حسی داره بهم؟

رتبم خوب میشه ؟ شهر و رشته خوب ؟

ممنون میشم بگی 🥺 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

دقیقااا😭😭 از نظر فاتح تموم شد چیزی که بینمون بود؟ یا منتظر اقدام دوباره از طرف منه؟

نه تموم نشده دوست داره ولی مغروره توم لجباز و یک دنده ای یکم فرصت بده هم خودت فکر کنی هم اون طی دو وعده دیگ خبری از سمتش دریافت میکنی 

نه تموم نشده دوست داره ولی مغروره توم لجباز و یک دنده ای یکم فرصت بده هم خودت فکر کنی هم اون طی دو و ...

ممنونم عزیز دلم. این وسط یکی هست به اسم محمد. این فکر اینه با من بره تو رابطه؟ رو اعصابمه 🥲