2777
2789
عنوان

پاگشای برادر شوهر

298 بازدید | 15 پست

اخر هفته میخام برادر شوهرمو پاگشا کنم.۳۰ نفر هستیم.من میخام قورمه سبزی و مرغ بزارم.یه سکه ی ۱ گرمی هم میخام بهشون کادو بدم.

۲ تا خواهر شوهر دارم ک انگشتر ۱۰ تومنی کادو دادن .پدر شوهرمم ک النگو کادو داد که ۲۰ تومن قیمتشه.

شوهرم میگه زشته کادومون کمه از طرفیم الان پول نداریم ک بیشتر کادو بدم.ی انگشتر چند ماه پیش خریدم همونو کادو بدم؟لطفا در مورد شام و کادو نظر بدین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم کم نیست، سکه رو بده اصلا هم نگو کمه ، پولیه که داری میدی قرارم نیست برگرده

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
اخه واسه پاگشای خودمم خواهر شوهرتم انگشتر دادن و پدر شوهرمم النگو

نمیدونم والا 

ما همچین رسمایی نداریم برای پا گشا چیزی نمیدیم 

فوقش ۵۰۰ تومن پول 

اگه خیلی مهمه و جاریت خوبه بنظر من همون انگشترو بده

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
انگشتر خودت به نظرم لازم نیست بدی  هر کسی اندازه تواناییش  الان یک گرم هم حدود چهار تومن ...

برادر شوهرم ازدواج دومشه.در کل ادم بدی نبود کادو تولد اینا بهم میداد مثلا امسال ۱ تومن داد ولی برا عروسیمون گفت پول ندارم پول نداد