2777
2789
عنوان

انتخاب رشته فرهنگیان

887 بازدید | 39 پست

سلام وقتتون بخیر. من میخوام رشته جغرافیا رو بزنم ولی شنیدم که میگن خیلی سخته و فرمول و ریاضیات سختی داره خواستم بپرسم کسی اطلاعی راجع بش داره؟ واقعا اذیت کنندست؟ من میخوام رشته سختی نباشه یکم راحت باشم.. 

اینم بگین مثلا بین جغرافیا و تاریخ و ادبیات به ترتیب کدوم آسونتر و سخت ترن ممنون. 

عزیزم سرچ کن چارت درسی رشته آموزش جغرافیا

واحد های درسیش میاد ک بتونی بفهمی از پسش بر میای یا ن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من هر چی به شهر خودم نزدیک بود زدم تو هم همین کارو بکن فقط اولویتت رشته مورد علاقت باشه مال من شد ۲۴ تا

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
ادبیات بازارش شاید بهتر باشه

فرهنگیانن همه

و استخدام رسمی میشی..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

دوستان با این درصدا به نظرتون مازندران منطقه ۲ دختر مصاحبه دعوت میشم ؟؟البته بدون تاثیر معدل‌بومی شهرمون ۴ شهر کوچیکه ابتدایی ۱۲نفر خانم میخواد البته دبیریو،. هم می خواد و کل مازندران ۲۶۰ تا خانم از همه رشته ها میخواد 

ریاضی ۰

فنون ۳۰

جامعه ۴۸

روان ۳۷

عربی۴۳

اقتصاد ۴۰ فلسفه ۱۶ تاریخ وجغرافیا ۲۲

هوش ۳۰ تعلیم ۶۶

به نظرم آموزش ابتدایی و نیازهای ویژه اسونتر هستن

نیازهای ویژه یغنی استثنائی؟

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

جغرافیا و تاریخ شهر ما فقط ۱ نفر میخواد🥵

برا ما آموزش ابتدایی فقط ۱ نفر بود

⚰️چشمای کاملا باز ولی بسته🪽.منظورمو اگه فقط یکمی دقت کنی میفهمی☺️به هیچ عنوان درخواست دوستی ندید🙃
عزیزم سرچ کن چارت درسی رشته آموزش جغرافیا واحد های درسیش میاد ک بتونی بفهمی از پسش بر میای یا ن

کلی خواستم ببینم کسی تجربه ای ندارم اونجوری بازم نمیتونم بفهمم سخته یا آسون