1raha71 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 227 عنوان بارداری وارایشگری 178 بازدید | 8 پست سلام تو هفته ۱۲بارداریم کارم ارایشگری هست و تو مواد رنگ زیاد هستم دکترم گفته ماسک بزنی خطری نداره.کسی تجربه داره بدونه خطرناکه یانه? خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋 1396/05/10 | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91639 اینو نمیدونم ولی مو کوتاهی هم بلدی؟ سوال بپرسم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
پژویان عضویت: 1396/05/04 تعداد پست: 6742 یه ارایشگری رو میشناختم موقع رنگ کردن . رنگ مستقیم با دستش تماس داشت بعد یه مدت مشکل پیدا کرده بود دکتر گفته بود علائم یه ادم شیمیایی رو دارینخلاصه اینکه موادی که استفاده میشه خیلی مضره مراقب نی نی باش میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین .................................🌷🌷🌷
مامان_امیرعلی94 عضویت: 1393/11/26 تعداد پست: 165 ما همسایمون و یکی از آشناهامون تا روز زایمان تو آرایشگاه بودن و کار کردن اما خداروشکر هردو بچه هاشون سالمن.سعی کن کار رنگ رو بدی شاگردت
1raha71 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 227 اینو نمیدونم ولی مو کوتاهی هم بلدی؟ سوال بپرسم اره عزیزم بپرس خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋
elahe_t عضویت: 1396/02/27 تعداد پست: 2209 عزیزم من خودم آرایشگرم .سر بارداریم خیلی مواظب بودمموادی مثل دکلره آسیب جدی میزنه حتی اگه ماسک بزنیسعی کن کارایی که با مواد شیمیایی سرو کار داره مثل دکلره رنگ کاشت ناخن...بدی کسی دیگه انجام بده یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
1raha71 مدیر استارتر عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 227 عزیزم آرایشگاه مال خودته یک ارایشگاه خیلی بزرگه.چندتاشریکیم که هرکسی مسئول یک کاری هست خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋