2777
2789
عنوان

بارداری وارایشگری

178 بازدید | 8 پست

سلام تو هفته ۱۲بارداریم کارم ارایشگری هست و تو مواد رنگ زیاد هستم دکترم گفته ماسک بزنی خطری نداره.کسی تجربه داره بدونه خطرناکه یانه?

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋

اینو نمیدونم‌ ولی مو کوتاهی هم بلدی؟ سوال بپرسم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ارایشگری رو میشناختم موقع رنگ کردن . رنگ مستقیم با دستش تماس داشت بعد یه مدت مشکل پیدا کرده بود دکتر گفته بود علائم یه ادم شیمیایی رو دارین

خلاصه اینکه موادی که استفاده میشه خیلی مضره مراقب نی نی باش

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

عزیزم من خودم آرایشگرم .سر بارداریم خیلی مواظب بودم

موادی مثل دکلره آسیب جدی میزنه حتی اگه ماسک بزنی

سعی کن کارایی که با مواد شیمیایی سرو کار داره مثل دکلره رنگ کاشت ناخن...بدی کسی دیگه انجام بده

یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند..طلب عشق زهر بی سرو پایی نکنیم
عزیزم آرایشگاه مال خودته

یک ارایشگاه خیلی بزرگه.چندتاشریکیم که هرکسی مسئول یک کاری هست

خداروچه دیدی شاید همین روزا اون خبره خوشی که منتظرشی بشنوی🙏💋