2777
2789
عنوان

مامانم خیلی بد جنسه💔

426 بازدید | 17 پست

مامانم هیچ وقت پشتم نبوده هیچ وقت هیچ وقت ازش محبت ندیدم این به کنار 

الان که این اتفاق افتاده و خاستگارم سر یه حرف بی ربط یه زن از خدا بیخبر بهم شک کرده

مامانم میگه شاید راست گفته کدوم مادری به دخترش همچین حرفی میزنه ارزومه فقد یه بار یه جا پشت من باشه دلم شکسته حس میکنم کل دنیا بهم پشت کرده 

همیشه همینجوری بوده کلی مادربزرگم و خالم بهش میگن تو باید با دخترت دوست باشی نری پیش این و اون بدشو بگی اما بازم دلمو میشکنه 

به دخترایی که با مادراشون میرن بیرون یا خیلی باهم رفیقن حسودیم میشه دلم شکسته من همیشه و همه جا تنها بودم هیچ وقت این زن پشت من نبود هیچ وقت حتی وقتایی ک مریض بودم خودم تنها رفتم دکتر 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کاملا درکت میکنم نمیخوام‌ تومار بنویسم که دفعات بی نهایتی پشتم نبودن 

آدم نمیتونه‌ ناراحتم نشه نمیتونه از پدر مادرش توقع نداشته باشه من ادمیم که از دست کسی ناراحت نمیشم و زیاد به حرف بقیه اهمیت نمیدن ولی آدم از دست خانوادش ناراحت میشه 

فکر‌ میکنم تنها راه اینه که قبول کنی همینه و عوضم‌ نمیشه و‌ دیگه توقع خاصی نداشته باشی و به زندگیت برسی میدونم‌ سخته خودمم همیشه بهم میریزم ولی فکر کنم‌ راهش همینه

عزیزم کاملا درکت میکنم نمیخوام‌ تومار بنویسم که دفعات بی نهایتی پشتم نبودن  آدم نمیتونه‌ ناراح ...

من همیشه تنهایی همه کار کردم برا خودم اما ادم یه بار زندگی میکنه اینجوری باید باشه؟! 

من همیشه تنهایی همه کار کردم برا خودم اما ادم یه بار زندگی میکنه اینجوری باید باشه؟! 

دیگه نمیدونم چی بگم‌ هر کسی نقاط قوت و ضعفی داره پدر و مادر خوبم نعمت بزرگی که‌ همه ازش برخوردار نیستن منم‌ همیشه دوست داشتم با پدر و مادرم رفیق باشم یا حداقل یکیشون ولی شدنی نیست و کنار اومدم

یکی هست پدر خوب داره؛ یکی مادر خوب؛ یکی شوهر خوب؛ یکی بچه ی خوب؛ یکی خواهر یا برادر خوب؛ بعضی وقتا یه سریا یه چیزاییم ندارن متاسفانه همیشه همینه یه نفر از همش برخوردار نیست 

درکت میکنم ولی هممون یه مشکلی داریم🥺 خانواده های ما هم اینجورین

اما من خیلی گناه دارم هیچکس پشتم نیست  دلم به این پسرخوش بود که اینم نا امیدم کرد نمیدونم دیگه باید چیکار کنم

اما من خیلی گناه دارم هیچکس پشتم نیست  دلم به این پسرخوش بود که اینم نا امیدم کرد نمیدونم دیگه ...

بخدا توکل کن و به خودش تکیه کن سعی کن زیادی از کسی که زیاد نمیشناسی توقع نداشته باشی نمیگم از هیچکس توقع نداشته باش میدونم الان از دست خواستگارت اگه اشتباه نکنم ناراحت شدی ولی بدون اون هنوز یه غریبه است و رابطتون در حد آشناییه پس زیاد درگیر ناراحتی نشو اگه دیدیم بهت اعتماد نداره این رابطه دیگه نمیشه ادامه داد چون اعتماد یکی اصول مهم دیگه