2777
2789

الان نصیحت درس خوندن از کسی رو واقعا پذیرا نیستم 

به شدت تحت فشارم 

حتی تا الان خانوادم منو از داشتن گوشی یا بیرون رفتن محدود کردن که الان زمان درسه درس 

سال دوم تجربیم

فقط دلم خیلی پره اومدم ببینم تو موقعیت من اگه بودید 

انقد از خانواده تحت فشار بودید یا نه 

من حق دارم دپرس بشم یا نه 

چون واقعا درسا سنگینن منم خیلی وقتا جا میزنم و وقتی اینا به جای تشویق کردن فحش و بد و بیراه میگن بهم میریزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حق داری منم کنکوریم همین وضعیتو دارم:)

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

منم یازدهمم هروخ درس نمیخونم میگ بعد ب اولین خاستگارت هرجوریم باشه لاتو معتادو....میدم بری 

من ک از اول زندگیم تاالان حق بیرون رفتن با دوستامو نداشدم گوشیم برا درس گرفدن جدیدا هیچی جز شاد ندارم منو چی میگی/:😂

درسم متوسطه  امسال کارنامه نوبت اول مدرسه نداد

یعنی در حد ۱۷ یا ۱۸ معدلت هست؟خب عزیزم من مدرسه نمیرم و از شما بزرگترم اما با خانوادت مقابله کن و توهم واکنش نشون بده 

این از قدیم قدیما ترفندهمه مادرا بوده واسه درسخون کردن دختراشون........😑

❣  سلام برشهید مظلوم شهید رئیسی که مثل شهید بهشتی اهانت جاهلین ودنیا پرستان را تحمل میکرد وبزرگوارانه جوابشان رانمیداد ❣                                    🇮🇷 سردار دلها وسید دلها دوافتخار وقهرمان ایران هرگزفراموشتان نمیکنیم🇮🇷                                      🌷🌷🌷سخنان رهبرم همیشه زیبا وکوبنده است وقتی میگوید اسرائیل ۲۵سال آینده رانخواهددید پس قطعا همینطور است...ان شاءالله🌷🌷��🌷🌷🌷🌷🌷�🌷          #ایران سرفراز                            .                                                                            .                                                                                                             ( اگه جواب ریپتو ندادم بدون اصلا بازش نکردم چون درحدم نیستی همون جوابی که بهت انداختم کافیه برات)