2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش اینطور باشه

مطمئن باش عمرش طولانی میشه و از نو نوشته میشه 

مگ ی نشونه داشته باشه 

مثلا خواب ببینی یکی فوت کرده تو هم گریه میکنی ولی ی کم اونورتر همه دارن میرقصن یا ببینی یه نفر ب سمت اسمون داره میره و دور و دورتر میشه تا دیگ نمیبینیش 

اما خواب شما ک فقط میدونستی فوت کردن و گریه میکردی تعبیر بالعکس داره و خیره نگران نباش 

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
مطمئن باش عمرش طولانی میشه و از نو نوشته میشه  مگ ی نشونه داشته باشه  مثلا خواب ببینی یک ...

میدونی خوابم اینطور بود که فقط من ناراحت بودم تو خوابم خاله هام و مامان بزرگم و اینا بودن ولی هرچقد من باهاشون صحبت میکردم و ناراحت بودم اهمیت نمیدادن

میدونی خوابم اینطور بود که فقط من ناراحت بودم تو خوابم خاله هام و مامان بزرگم و اینا بودن ولی هرچقد ...

خب شما نسبت ب مادرت یه دلنگرونی یا یه وابستگی یا ترس از دست دادن داری خوابت تعبیر نداره 

مغزته ک موقع خواب ب خاطر افکارت صحنه سازی کرده .. 

خیره ایشالا برای آب تعریف کن و بهش فکر نکن 

تعبیر خواب بلدی؟

سلام بعضی خوابارو بله اما کامل نه 

کسی خوابشو تعریف کنه  کامل برام صحنه سازی میشه و تعبیرش میاد روی زبونم اما بعضیا رو اصلا 

سلام بعضی خوابارو بله اما کامل نه  کسی خوابشو تعریف کنه  کامل برام صحنه سازی میشه و تعبیر ...

خواب دیدم ک اقایی ک میشناسم ی جفت دمپایی صورتی از زیر در برام فرستاد و خودشم ی جفت صندل مشکی پاش بود ی لنگشو دراورد داد دستم گفت برای توعههه خیلی غلیظ

خواب دیدم ک اقایی ک میشناسم ی جفت دمپایی صورتی از زیر در برام فرستاد و خودشم ی جفت صندل مشکی پاش بود ...

اگ مجردی احتمال زیاد همون آشنا واسطه خواستگاری میشه .. یا اگ اونم مجرده خودش میاد خاستگاری 

من و اون هر دو مجردیم 

خب پس خیره احتمالا روت کراش داره 

یا ب این زودیا میاد خواستگاری چون کفش خودشو یه لنگشو داده یعنی همراه من شو تو زندگی و قصدشو داره 

سلام بعضی خوابارو بله اما کامل نه  کسی خوابشو تعریف کنه  کامل برام صحنه سازی میشه و تعبیر ...

مامان من چن وقت پیش یکی از اشناهامون که رفته مکه چن هفته پیش رو تو خواب دیده که تو یه مراسم بهش میوه داده دوتا موز و دوتا سیب تعبیرش رو میدونید چیه؟