2777
2789
عنوان

چطوری دوست پیدا کنم

93 بازدید | 9 پست

سلام 

بچه ها من ۳۲ سالمه هر جا رفتم دوست پیدا کردم 

ولی نهایت دلم خواسته فقط چت باشه چون پایه نبودن

و دوستای خوبم هم بیکار نیستن و شاغلن

و کار آزاد دارند که بعد از ظهر هم درگیرن

چکار کنم دلم میخواد با یکی دوست بشم 

سنش یکم از من کمتر باشه 

خوش اخلاق و با معرفت باشه 

پایه باشه 

یکمم از خودم کوچیک تر باشه 

چکار کنم کجا پیدا کنم 

باهاش برم بیرون گردش خوش گذرونی خونه دورهمی 

چطوری پیشنهاد بدم

اگر میدونید راهنمایی کنید خسته شدم

برای پیدا کردن یک دوست خوب، ابتدا باید خودتان یک دوست خوب باشید. برای این کار، می‌توانید به رفتارتان با دیگران توجه کنید، خود را با دیگران ارتباط برقرار کرده و از نیازها و احساسات خود با آن‌ها صادقانه صحبت کنید. همچنین می‌توانید در جمعیت‌های با اهداف و علایق مشترک شرکت کنید، به رویدادها و گردهمایی‌های مختلف شرکت کنید و از فرصت‌های مختلف برای دیدار با افراد جدید بهره ببرید. نکته مهم دیگر این است که برای پیدا کردن یک دوست خوب نیاز است که صبر و حوصله داشته باشید و به مدت زمان کافی به ارتباط برقرار کردن با دیگران اختصاص دهید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نفسممم میخوام شهر خودم باشه آخه  که همو ببینیم  خوشحال میشم دوست من باشی

کدوم شهری ؟ 

اگه میخوای یه دوست خوب پیدا کنی زیاد برو تو اجتماع بعدشم به هر کسی اعتماد نکن دوست داریم تا دوست سعی کن با آدمای دو رو رفاقت نکنی چون واقعا خیلی بد میشه 

کاربری دست دو تا دوست 

تو همین سایت تو عنوان بزن ( اسم شهرت رو و بگو کی دوست میشه باهم بریم دور دور💁‍♀️😎 اینجوری همشهریت رو پیدا میکنی و یه دوست خوب

فقط حواست باشه تا مطمین نشدی کی هستش و آیا راست مبگه یا نه شمارتو نده،، افرین❤