2777
2789

دخترمن یازده تجربی. ازاسترس امتحانات چندکیلو وزن کم کرده. سردرگم وپریشونه. نمیدونم چطور باهاش رفتارکنم نمیتونه درس بخونه حالش بد. غذانمیخوره. شیمی وفیزیک میفته. چقدناراحت ونگرانشم😔😔

دخترمن یازده تجربی. ازاسترس امتحانات چندکیلو وزن کم کرده. سردرگم وپریشونه. نمیدونم چطور باهاش رفتارک ...

عزیزممممممم

ببین باید براش توضیح بدی بقای روانی خیلی مهم تر از بقای زیستیه 

اگه روان و اعصابش بهم بریزه به بدنش اسیب میزنه اون موقع همه جوره اسیب میبینه اما اگه ارامش روانی داشته باشه میتونه راحت کارشو انجام بده اصلا امسال نشد سال بد اصلا اگه نخواست اذیت شد بگو درس نخونه مگه درس چقدر مهمه که بخواد بخاطرش به خودش اسیب بزنه

......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممممممم ببین باید براش توضیح بدی بقای روانی خیلی مهم تر از بقای زیستیه  اگه روان و اعصابش ...

نمیشه که من بهش میگم بخون اینهمه دانش آموز توهم یکی فردا بهت میخندن کوچک میشی. واقعاهم همنطوره. میدانم کارم اشتباه ولی چاره ندادم خومم داغونم

نمیشه که من بهش میگم بخون اینهمه دانش آموز توهم یکی فردا بهت میخندن کوچک میشی. واقعاهم همنطوره. میدا ...

واقعا اینطوری نیست 

دخترت به اندازه کافی استرس داره اگه استرسش رو کم نمیکنی بیشتر هم نکن فشار عصبیش رو 

......
نمیشه که من بهش میگم بخون اینهمه دانش آموز توهم یکی فردا بهت میخندن کوچک میشی. واقعاهم همنطوره. میدا ...

تا حال خوبی نداشته باشه نمیتونه خوب درس بخونه باید روانش اروم باشه که درس بخونه 

من شوهرم رتبه 72 کنکور بود الانم دانشگاه تهران پزشکی میخونه مشاور و معلم و اینا همه میگفتن این رتبه برتر میشه اگه دو ساعت بیشتر درس بخونه در روز 

بهش گفتم خب چرا نخوندی بیشتر گفت چون اون موقع باید کمتر میخوابیدم اعصابم خرد میشد  

......
تا حال خوبی نداشته باشه نمیتونه خوب درس بخونه باید روانش اروم باشه که درس بخونه  من شوهرم رتبه ...

دخترم باید دارو استرس بخوره ولی نمیخوره. درحد بدی هست استرس شدید. دکترهم بردمش ولی قرص نخورد. الان میبینمش ناراحت میشم ودلم میسوزه. باورکن شاگرد درس خون بودشاگرد اول بود  اما استرس چنینش کرده. عزیزم انشاله مدفق باشی راستی، تویازدهمی ازدواجم کرده ای چقد زود

دخترم باید دارو استرس بخوره ولی نمیخوره. درحد بدی هست استرس شدید. دکترهم بردمش ولی قرص نخورد. الان م ...

قرصشو باغذا یا نوشیدنی بهش بده حتما که حالش بهتر بشه 

نه من 23 سالمه ارشد حقوق دارم میخواستم بشینم دوباره تجربی بخونم برای پزشکی

......
قرصشو باغذا یا نوشیدنی بهش بده حتما که حالش بهتر بشه  نه من 23 سالمه ارشد حقوق دارم میخواستم ب ...

چندین مدل قرص عوض کردم ولی هیچکدوم بهش نمی ساخت فقط خمیازه میکشیدواصلا اصلا غذانمیخورد. انشاله نوفق باشی ممنون از راهنماییت