2777
2789
عنوان

دخترایی ک واکسن ورودی کلاس دهم رو زدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از آمپول فراریم با مامانم تیر و اینا بود رفتیم درمانگاه خودش کار داشت زنهدگفت تو که تا اینجا اومد ...

عین من منم ب زور بردنم،اولین باریم ک رفتم آزمایش بدم ۵ سالم از تو ازمایشگاه فرار کردم رفتم🥲🥴

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
کآری تونستی کنی

آره فقط یه شب درد داشت از فرداش قابل تحمل بود

بعد اون زمان میگفتن مسکن بخوری اثرش کم میشه😐😂 و نخوردم برای همین شب اول اذیت شدم

مسکن بخوری اوکیه

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

عین من منم ب زور بردنم،اولین باریم ک رفتم آزمایش بدم ۵ سالم از تو ازمایشگاه فرار کردم رفتم🥲🥴

حاجی من انقدر آمپول نزدم که سه ماه بود گلوم درد میکرد خوب نمیشد اخرش رفتم آمپول زدم غش کردم باورت میشه😂😂😂😂

حاجی من انقدر آمپول نزدم که سه ماه بود گلوم درد میکرد خوب نمیشد اخرش رفتم آمپول زدم غش کردم باورت می ...

من سرم گیج رفت نشستم وسط خیابون 

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)
من کلا هر ۵ ماهی ی بار باید آزمایش بدم😅🤦‍♀️

سید من آخرین بار ۹ سالگی دادم الان ۱۷ م