2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تو تاپیکم درباره تعبیرخوابم زدم هیشکی جواب نمیده فقط عین چی میبینن منتظرم دیوار جواب بده😐

ساخته مغزته احتمالا

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید
خیلیم خنده دار نبود خو؟

منم نخندیدم خو؟

تاپیکتو دیدم نظرمو دادم.. گفتم شاید به این موضوع فکر میکنی ساخته مغزت باشه

چون یه سری از خواب ها صرفا ساخته ذهن هستن

اگه توی تاپیکی بحثی راجع به کتاب، طبیعت، فیلم، ورزش و تاپیک های دعا حتمااا تگم کنید

دستبند طلا معنیش فرزنده

و همچنین معنی سلامتی داره

به احتمال قوی تعبیر خوابت فرزند سلامته 

من حدس می‌زنم اون قلب و آویز گل جنسیتش باشه (اینو همینجوری ميگما البته

منم نخندیدم خو؟ تاپیکتو دیدم نظرمو دادم.. گفتم شاید به این موضوع فکر میکنی ساخته مغزت باشه چون یه ...

فکر کردم مسخره میکنی اخه یه طوری گفتم😂ک انگار بی عقلم و داری میگی ساخت مغزته

ببخش

چیزی ب ذهنم نمیرسه

فکر کردم مسخره میکنی اخه یه طوری گفتم😂ک انگار بی عقلم و داری میگی ساخت مغزته ببخش

ولی خیلی باحال گفتی خیلیم خنده دار نبود خو😂😂🤣

نه بابا دور از جونت.. تقصیر من‌ بود باید میگفتم تاپیکتو خوندم😁

ولی خیلی باحال گفتی خیلیم خنده دار نبود خو😂😂🤣 نه بابا دور از جونت.. تقصیر من‌ بود باید میگفتم تا ...

بیخیال عزیزم و معذرت بابت چیزی ک گفتم اخه فکر کردم منظورت یه چی دیگه بود خودم بد برداشت کردم❤️

چیزی ب ذهنم نمیرسه

بیخیال عزیزم و معذرت بابت چیزی ک گفتم اخه فکر کردم منظورت یه چی دیگه بود خودم بد برداشت کردم❤️

قربونت سلامت باشی❤️