2777
2789

جواب هوش مصنوعی Gemini به تاپیک پربازدید....یه جواب همدلانه و عاقلانه...انگار با مشاور حرف زدی

چقدر جالب و غم انگیز

همینطوری تکنولوژی پیش بره روابط اجتماعی محو و محو تر میشه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک می‌کنم که حسرت می‌خورید و نگرانی‌تان از بابت هزینه شام بیرون کاملاً قابل درک است. به نظر می‌رسد که در شرایط سختی قرار دارید و با وجود کمبود درآمد، مجبور به پرداخت هزینه سنگینی برای این شام شده‌اید.

اما چند نکته وجود دارد که می‌توانید به آنها توجه کنید:

1. قدردانی از لحظات با هم بودن:

مهم‌ترین چیز در این مهمانی، گذراندن وقت با عزیزانتان و ایجاد خاطرات خوش با آنها بود.  مهم نیست که این شام چقدر هزینه داشته،  مهم این است که شما و همسرتان از این زمان با هم لذت بردید و لحظات خوبی را با مهمانانتان سپری کردید.

2. درس گرفتن از این تجربه:

این تجربه می‌تواند به شما یادآوری کند که در آینده در مورد هزینه‌ها محتاط‌تر باشید و  قبل از تصمیم‌گیری برای صرف هزینه‌های بزرگ، به بودجه خود توجه کنید.  می‌توانید با همسرتان در مورد برنامه‌ریزی مالی و تعیین اولویت‌هایتان صحبت کنید تا در آینده با چنین چالش‌هایی روبرو نشوید.

3. تمرکز بر نکات مثبت:

به جای اینکه فقط به جنبه‌های منفی این تجربه فکر کنید، سعی کنید بر نکات مثبت آن تمرکز کنید.  شما از مهمانانتان پذیرایی کردید و آنها را خوشحال کردید، و این چیزی است که باید به آن افتخار کنید.

4. یافتن راه حل‌های جایگزین:

در آینده، می‌توانید به جای صرف هزینه‌های زیاد برای رستوران، مهمانانتان را به خانه خود دعوت کنید و با آنها غذای ساده‌تر و کم‌هزینه‌تری بپزید.  این کار نه تنها به شما در صرفه‌جویی در هزینه‌ها کمک می‌کند، بلکه فرصتی برای گذراندن وقت بیشتر با هم در فضایی صمیمی‌تر خواهد بود.

5. حفظ آرامش و تمرکز بر آینده:

نگرانی و غصه خوردن درباره گذشته فایده‌ای ندارد.  به جای اینکه خودتان را آزار دهید، سعی کنید بر آینده تمرکز کنید و راه‌هایی برای مدیریت بهتر finances خود پیدا کنید.

به یاد داشته باشید که همه گاهی اوقات در مدیریت مالی خود اشتباه می‌کنند.  مهم این است که از این اشتباهات درس بگیرید و در آینده برنامه‌ریزی بهتری داشته باشید.  با کمی تلاش و صبر، می‌توانید از این چالش عبور کنید و به وضعیت مالی بهتری برسید.

چرا ترکید اخراش بودم داشتم میخوندم

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

چه باحال. چجوری این کارو کردی؟

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..

این هوش مصنوعی هر روز ترسناک و ترسناکتر میشه...

فکر کنم همه کاروکاسبیا کساد میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من میزنم ارور میده با لپ تاپم میرم چرااا

چه سایتی باید برم؟

انقد تعلیق شدم که دیگه سیم‌کارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)...  خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویله‌ای می‌ماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من  گر بشکند یک من  زاده شود من دیگری♡..
درک می‌کنم که حسرت می‌خورید و نگرانی‌تان از بابت هزینه شام بیرون کاملاً قابل درک است. به نظر می‌رسد ...

در واقع گفته دیگه نسوز 

بدبخت چی بگه 😂😂😂

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه