2777
2789
عنوان

از نظر شما ژن خوب کیه؟

82 بازدید | 14 پست

بیشتر سر چی بقیه حسرت می خورید و میگید فلانی ژن خوب داره؟

بیشتر به چی خودتون افتخار می کنید و احساس می کنید ژن خوب هستید؟

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مثلا سریال خاندان اژدها رو نگاه می کنم با خودم میگم اینا ژن خوب هستن اژدها فقط به اینا سواری میده

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
استعدادشون  اووف بعضی ها چه مخی دارن

من خودم از لحاظ هوش درسی خیلی خوبم.ولی الان دیگه این هوش خیلی به کار نمیاد انگار

من خودم از لحاظ هوش درسی خیلی خوبم.ولی الان دیگه این هوش خیلی به کار نمیاد انگار

چراااا من اگر استعداد داشتم درس میخوندم فرهنگیان قبول میشدم الان حقوق میگرفتم 😂 مخم نمیکشید برای درس

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
چراااا من اگر استعداد داشتم درس میخوندم فرهنگیان قبول میشدم الان حقوق میگرفتم 😂 مخم نمیکشید برای در ...

چه جالب.اتفاقا من معلمم،برنامه نویسم شدم جدیدا

چراااا من اگر استعداد داشتم درس میخوندم فرهنگیان قبول میشدم الان حقوق میگرفتم 😂 مخم نمیکشید برای در ...

تو زمینه دیگه ای شاید خوبی

چه جالب.اتفاقا من معلمم،برنامه نویسم شدم جدیدا

😂😂😂 وااااااااای چه عااااالی خوش به حالت 🥰 موفق باشی عزیزم 😍😍

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
😂😂😂 وااااااااای چه عااااالی خوش به حالت 🥰 موفق باشی عزیزم 😍😍

ممنونم همچنین.ادم‌ داشته های خودش خیلی به چشمش نمیاد.توام قطعا چیزایی داری که به چشم خودت نمیاد

یکی بود جوونتر از سن واقعی دیده شدن رو ژن خوب میدونست

واقعا هم ژن برتر حساب میشن من دیدم طرف موهاش مشکی مشکی سنشم فک کنم گفت چهل اینا موهاش سفید نشده بود میگفت کلا موهای ما اینجوریه دیر سفید میشه حالا یسری از نوحوانی موهاشون سفیدی میفتع