مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
ما خیلی بودیم. انقد کتک خوردم انقد دعوا کردم. ظلم کردن درحقم، دلمو شکستن، طوریکه فک میکنم شاید راه زندگیم تغییر میکرد. الان واقعیتش حسی بهشون ندارم. سال تا سال اگه نبینم زنگ نمیزنیم. دورم. اما به عنوان خانواده برام ارزش دارن. ناراحتیشون گاهی ناراحتم میکنه و خوشحالیشون رو دوس دارم
اون دعواها تو زندگیم عقده ایجاد نکرده اصلا
ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی اوقات خیلی سخت میگذره اما یه چیزی بود، ما تو حیاطمون یه تاب داشتیم، مدتها مینشستم رو اون تاب و به اینده فکر میکردم. اینکه بزرگ شدم رفتم، موفق شدم و... انقد امید دهنده بود. ولی یادمه حتی یه بار فکر نکردم که بزرگ بشم برم از دستشون خلاصشم، تلافی کنم یا...
ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!