2777
2789
عنوان

اهالی نی نی سایت پلیس فتا گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 67 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا برید سکهاتون تبدیل ب پول کنید

این طفلک چه ذوق زده شده الان پس میفته از شدت خوشحالی  

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناسه داره چیه؟ هر چرتو پرتیو به اسم شناسه نشر میدین 

داریم میگیم این ارزی که این روزا بحثش داغه بیت  کوین نیست که خبرشو گذاشتی حالا هی بیا بگو راسته😐 

سالهاس تلگرام دارم و هک نشدم کسی هم بخواد هک کنه وارد حساب بشه پیام میاد برای دارنده ی اکانت😐 

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

حالا عزیزم دوتا سکه هاتو بده من ثواب داره خانم میلیاردر🤣🤣🤣

من ندارم هانی😃 ولی میتونم معرفی کنم بهت قرض بدن شاید یه تکونی خوردی توام دیگه چشمت دنبال بدبخت شدن بقیه نموند😘😜

بیت کوین بازی داره؟  نات کوین بود که سریع رفت تو لیست صرافیا الان هرکی بخواد میتونه بفروشه😑😑 ...

عکس لینک  خبر مربوطه گذاشتم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

خبر چیه ؟ 😂 میگم خودم دیدم بیت  کوین نبوده و خبر از اساس غلطه 

دیدم که نات کویناشونو پول کردن هک نشدن😛

عزیزم مادرم و پسر عموم از نات کویین پولشون رو گرفتن و تمام شد رفت هیچ اتفاقی هم نیوفتاد.

نات کویین هم خیلی وقته تموم شده این خبری ک فرستادی درست نیست 

شناسه داره چیه؟ هر چرتو پرتیو به اسم شناسه نشر میدین  داریم میگیم این ارزی که این روزا بحثش دا ...

گزارش شده ما هم‌ لازم دونستیم بگیم 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
خبر چیه ؟ 😂 میگم خودم دیدم بیت  کوین نبوده و خبر از اساس غلطه  دیدم که نات کویناشونو پول ...

حالا بدونید

گزارش شده ما هم‌ لازم دونستیم بگیم 

خبر درستو بگو نه خبر غلط 

خودت  نمیدونی ارزی که این روزا پول شده بیت نبوده نات بوده اومدی بقیه رو اگاه کنی؟ 

وقتی بهت یه چیزیو درستشو میگن قبول کن 

آره مادرم گرفت ذوق مرگ بود 😂😂الان شبانه روز نشسته پای هم ستر

عزیزم😂😁 

نوش جونشون انشالله بیشتر سود کنن