چکار باید کرد بیوست نگرفت خوشبحالتون من خیلی بی اراده ام
از من که بدتر نبودی من پام عمل کردم با این پا میرم باشگاه یعنی خدا شاهده دستگاه ها رو با زحمت سوار میشم همین دوچرخه ثابت یا پرس پا البته از پزشک اجازه گرفتم بدنسازی میرم انقدر خسته میشدم فکر کن خونه مادربزرگم ده دقیقه با ما فاصله داره من اسنپ میگرفتم میرفتم یا نمی رفتم پیاده قرار بود برم دو دقیقه یکبار نفس کم میاوردم یه جا پیدا پیدا میکردم میشستم الان دوهفته میرم باشگاه بهتر شدم پا دردم بهتر سد راحت پیاده رویی میکنم بلاخره باید از یه جا شروع کرد اگه یوبوست داری میتونی قرص یوبوست بخری یا گل محمدی برگ ثنا دم کنی بخوری تاثییر داره روش مصرفش از داروخانه یا عطاری بگیر
برو باشگاه ورزش میده بعد موقع تمرین دیدم اینا خیلی لاغرن موز تخم مرغ سیب زمینی میارن میخورن یه دختره میگفت خیلب لاغر بود به عبارتی چوپ خشک الان یک سال گفته میاد اول میگفت خیلی بد لاغر بود چند کیلو اضافه کرده
یه چیزی بگم من خودم الانم چاقم دارم سعی میکنم لاغر شم حالت خیلی خوب درک میکنم ولی اگه الان شروع نکنی بدتر میشی افسردگی اینا هم هممون داریم اگه باشگاه نمیتونی بری پیاده رویی نمیتونی بری عیبی نداره کانال جم فیت ورزش میزاره یا تو یوتیوب ورزش زیاده ورزش با مریم یه مربی بود به اسم مریم تو کانال جم فیت ورزش یاد میداد یا یوتیوب هرروز خودت مجبور کن تو خونه یک ساعت با اون ورزش کنی یا بزن تو یوتیوب کلی ورزش هست ورزش پیلاتس یا اهنگ شاد بزار روزی یک ساعت برقص کلی راه هست خودت فقط میتونی کمک کنی آدمی که تو آینه داری هرروز میبینیش