2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم میخواد با خونوادش خونه دو طبقه بگیره...

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 32 پست
😂😂

اسی جان

به شوهرت بگوراه جدانگیری من۱پله جارونمیزنم

اگرکثیف باشه ناراحتی میکنم

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از بدیهاش بگو اول با زبون آدمیزاد بعد اگه قبول نکرد جنگ راه بنداز قبول نکن

مشکل اینه بلد نیستم بهش بگم اون سیاست رو ندارم نمیتونم میگه چ بدی هاییی داره  منم همینجوری موندم 

شوهرم ب این چیزا راضی نمیشه ی راه حل دیگه بگید

زیادتکرارنکن

۱باربگو

مردها۱باربگی میفهمن

تکرارکنی دیگه محل نمیدن

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
مشکل اینه بلد نیستم بهش بگم اون سیاست رو ندارم نمیتونم میگه چ بدی هاییی داره  منم همینجوری موند ...

شوهر من ساخت از جیب خودش  الان ناراحته میگه اشتباه کردم الان ن میتونیم اجاره بریم ن میتونیم خونه بخریم روی اعصاب بچه اثر گزاشته خیلی سخته خيلي زیاددددددد نمیدونید انشالله  راصی بشه من ک سخته اونام سختشونه ی بار دختراش میان نمیخان ما بفهمیم ناراحتی پیش میاد خیلی اذیت میشی ببخشیدا ولی گوه زده میشه تو عمر و جوونی همتون

شوهر من ساخت از جیب خودش  الان ناراحته میگه اشتباه کردم الان ن میتونیم اجاره بریم ن میتونیم خون ...

اره نه میدونی این مادرش راضیه میگه پسرم ازم دور بشه شوهرم باهام نمیسازه واسه همین گیرش داده اون از خداشه ما پیشش بمونیم اما من این چیزو نمی‌خوام اگر بهم میگفتن از اول هیچ وقت باهاش ازدواج نمی‌کردم الآنم سه ماه بهش فرصت دادم غیر این صورت میرم خونه پدرم و دیگه هم برنمی‌گردم ب این جهنم الان تو ی خونه باهاش زندگی میکنم وقتی بمیرم

اره نه میدونی این مادرش راضیه میگه پسرم ازم دور بشه شوهرم باهام نمیسازه واسه همین گیرش داده اون از خ ...

همه حرفام بهش بزن منم مادر شوهرم راضی بود پدر شوهرم راضی بود میگفتن ی پسر داریم پیشمون باشه الان بعد  سال هممون ناراضی هستیم هنوزم هر چی شده بازم گوشت کردیم دو طرف بچم اذیت میشه اذیت میکنه دیشب دختر من تا صبح مریض‌ بود خواهر شوهرم خوب دیشب نرسیدی ب بچت تا صبح نزاشت ما بخابیم انگار من میخاستم سرفه کنه باور نمیکنی ما چ قدر باهم خوب بودیم اصلا اگه براتون بگم ی داستان طولانی میشه ولی امان از این که  دیگه من رفتم سر کار مهمون میمد خونم میگفتن شما میرین فروشگاه خرید میکنید در صورتی ک میگفتم شمام بیاین میگفت چرا دستگاه تسویه آب دارین اصلا کسی باورش نمیشه مادر شوهرم  اینجوری باشه اینقدر زن خوبیه در شوهرم همینجور ولی این خونه شراکتی همه را خراب کرد دعواشون میشه خودشون با دختراش سر من. خراب میشه چند روز پیش پسر خواهر شوهرم با مادرش دعواش میشه  میاد اونجا من پایین بودم شریع هم رفتم بالا ولی خب فهمیدم خواهر شوهرم قهر کرده ک تو دخالت میکنی تو زندگی ما از دستت آرامش نداریم

من دخترم کوچیک تر بود  خیلی کباب دوست داشت براش میدرستیدم خواهر شوهرم گفت هی بوی کباب راه میندازه خودشونم درست می‌کنند ولی میگفت بچش کوفت بخوره چرا کباب میپزه اصلا ی حرفایی ی دعوا هایی ی جنگ هایی الان قهر کنی خیلی بهتر از گند زدن تو حرمت هاس تو آرامش هاس گ بعدا برسی بهشون ما سرمون اومده ک من دارم اینجوری برات ميگما  دوست ندارم ی خانواده دیگه بلاهایی ک سر ما اومد سرشون بیاد زمانه گرونی هست حیف آدم پولش حرام بشه