2777
2789
عنوان

فرهنگیان انتخاب رشته میشه بیاین

63 بازدید | 5 پست

کی بلده یه سوال دارم

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍
بپرس 

علوم تجربی توی گیلان فقط ۴ تا هست که اولویت های اصلا با رشت محل سکونت من نیست یعنی من شانسی ندارم؟؟

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علوم تجربی توی گیلان فقط ۴ تا هست که اولویت های اصلا با رشت محل سکونت من نیست یعنی من شانسی ندارم؟؟

منم شهرهای اطراف سکونتم زدم 

دوستم پارسال ی شهر دور از سکونت زده بود قبول شد دبیری شیمی مثلا همون اطراف شهر خودت چون باید بفکر آینده هم باشی که اگه قبول بشی باید بری اونجا برا خدمت

منم شهرهای اطراف سکونتم زدم  دوستم پارسال ی شهر دور از سکونت زده بود قبول شد دبیری شیمی مثلا ه ...

منظورت محل خدمته؟؟؟؟من همه چیو زدم

ببخشید اینکه میگی شهرای دیگه یعنی از مثلااگه واسه گیلانی رفتی از مال قم کد زدی؟؟