2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

415 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها، خوبین؟

میگم من چند وقت پیش خونه یکی از دوستام قرمه سبزی خوردم، داخلش رب انار زده بود. بد نبودا، اما من زیاد دوست نداشتم

خواستم بدونم نظر شما چیه؟ شما قرمه سبزی رو چطور درست میکنین و چه چیزایی رو به دلخواه به دستور اصلی اضافه میکنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا سبزی خشک هم تفت میدن و به خورش اضافه میکنن 

گوجه ورقه ای هم خوشمزه میکنه ما اضافه میکنیم

البته گوشت هم مهمه چه گوشتی استفاده بشه یه تیکه استخون کنار گوشت هم باعث میشه خورشت همه طعم ها به خورد هم بره

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
بعضیا سبزی خشک هم تفت میدن و به خورش اضافه میکنن  گوجه ورقه ای هم خوشمزه میکنه ما اضافه میکنیم ...

مادربزرگ خدا بیامرزم دوست داشت سیب زمینی ریز درسته و کوچه ریز درسته داخلش بندازه

گرچه من دوس نداشتم   

مزه اش بد نبود، یه حالت ترش داشت اما من زیاد خوشم نیومد    

آهان

من پیاز داغ میکنم گوشت رو تفت میدم رب و ادویه میزنم و میریزم تو قابلمه بعد یه حبه سیر میندازم عالیه

آخر پخت یه سر قاشق کاری میزنم و هم میزنم و خاموش میکنم معرکه میشه

ما خیلی خیلی دوست داریم 😋

آهان من پیاز داغ میکنم گوشت رو تفت میدم رب و ادویه میزنم و میریزم تو قابلمه بعد یه حبه سیر میندازم ...

من گاهی وقتا بدون گوشت درست میکنم، به جای گوشت قارچ میریزم، خوشمزه میشه

مادربزرگ خدا بیامرزم دوست داشت سیب زمینی ریز درسته و کوچه ریز درسته داخلش بندازه گرچه من دوس نداشتم ...

سیب زمینی نه اما سیر هم خوبه پخته بعضیا البته دوست ندارن

گروه تهرانگردی بانوان داریم در تلگرام، مایل بودید پیام بفرستید 👒💚🌿🌳🎡🏝
من گاهی وقتا بدون گوشت درست میکنم، به جای گوشت قارچ میریزم، خوشمزه میشه

من باز قارچ دوست ندارم یه جور بویی داره که نمیتونم تحمل کنم

گوشت نباشه که شوهره با غرغراش ادمو از وسط نصف می‌کنه 🤦🏼‍♀️ آخرشم می‌ره تخم مرغ درست میکنه