2777
2789

پسرم یک ونیم سالشهالان یک ماهه دهنش تاول زده دوبار بردم متخصص اطفال هربار بهش خشک کننده دادن با زینک 

الان دهنش خوب شده ولی ته حلق روی لوزه ها هنوز تا لا هست وفقط قرمزیشون کم شده همشون هست من چیکار کنم این چه بیماری هست بچم یه ماهه درگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا ببرش دکتر متخصص بیماری های عفونی 

دختر من ۲هفته درگیرش بود تا خوب شد 

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
سلام نه دخترم عفونت یا گرمی چیزای خنک بهش بده مادر خشک کنده هم بهش بده دخترم  هیچ نگران نباش ما ...

سلام پسرم به غیر شیرخشک چیزی نخورده که بگم گرمی کرده.. اصلا اصلا غذا نمیخوره 

این تاوله هم یه ماهه ته حلق شه خیلی نگرانم

مثل پسر من بود؟ چی دادی بهش.. تشخیص جی بود

عزیزم دکتر گفت ویروس تبخال هست 

داخل بچه های کوچیک تا ته حلق و مری بچه ها میزنه 

۷روز بستری بود غذا نمی‌خورد 

بهش چندتا دارو داد باهم مخلوط میکردم بهش میدادم بعد از بیمارستانم ۷روز گذشت تا کاملا خوب شد

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
عزیزم دکتر گفت ویروس تبخال هست  داخل بچه های کوچیک تا ته حلق و مری بچه ها میزنه  ۷روز بس ...

اره یکی گفت ویروس تبخاله

ولی قرص اسیکولر داد بازم خوب نشد

سلام عزیزم اگ بحثی بین من و شما بوده راجب قضایای اخیر ازتون عذر خواهی میکنم چون اون موقع از نظر شما دروغ بود ولی از نظر من راست ،ب هرحال بعد اعتراف خود استارتر همه چیز روشن شد اگ تند رفتم حرفی زدم عذر میخوام ،داشتم دونه ب دونه تو ذهنم چک میکردم فقط شما بودین ک ازتون باید عذر خواهی میکردم ،امیدوارم حلالم کنین 👋

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔
اره یکی گفت ویروس تبخاله ولی قرص اسیکولر داد بازم خوب نشد

به منم قرص و یه آمپول و یه شربت داد 

باهم مخلوط میکردم بهش میدادم میخورد میتونست بعدش غذا بخوره

سلام عزیزم اگ بحثی بین من و شما بوده راجب قضایای اخیر ازتون عذر خواهی میکنم چون اون موقع از نظر شما ...

سلام عزیزم عیب نداره گلم منو شما تقصیری نداشتیم فقط گول قلب پاک و سادمونو خوردیم همون اولم ما دوست نازی بودیم ولی بعد شک کردیم بهش.. عیب نداره گلم ❤️❤️❤️شماهم حلالم کنید 💋💋

سلام عزیزم عیب نداره گلم منو شما تقصیری نداشتیم فقط گول قلب پاک و سادمونو خوردیم همون اولم ما دوست ن ...

ممنون لطف کردین،چشم💕

خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔