یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
بهش چندتا دارو داد باهم مخلوط میکردم بهش میدادم بعد از بیمارستانم ۷روز گذشت تا کاملا خوب شد
❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
سلام عزیزم اگ بحثی بین من و شما بوده راجب قضایای اخیر ازتون عذر خواهی میکنم چون اون موقع از نظر شما دروغ بود ولی از نظر من راست ،ب هرحال بعد اعتراف خود استارتر همه چیز روشن شد اگ تند رفتم حرفی زدم عذر میخوام ،داشتم دونه ب دونه تو ذهنم چک میکردم فقط شما بودین ک ازتون باید عذر خواهی میکردم ،امیدوارم حلالم کنین 👋
خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است...💔