2777
2789
عنوان

چرا یکی بدبخت میشه یکی خوشبخت

206 بازدید | 17 پست

از روزی که ازدواج کردم خوشی ندارم همش مشکل حتی یه روز هم خوش نبودم همسرم هیچ کار برام نکرد چند ساله یه تولد برام نگرفت هیچ کار نکرده برام نه عروسی گرفت برام نه چیزی همش فکر خانوادش و رفیق بازی حالا هم بخاطر رفیق بازی تصادف کرد افتاد رو دستم دوست دارم ولش کنم برم نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از شوهر احمقم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون اول که دیدی نمیخواد برات عروسی بگیره

باید میفهمیدی که بعدا هم قرار نیس کاری برات بکنه

اکثر خانوما چوب سادگی و بی دقتی و توجهی خودشونو میخورن

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

چرا انتخابش کردی گاهی اوقات تقدیر باعث بدبخت شدن ادما میشه ، اما بیشتر اوقات ادما با دستای خودشون خ ...

از عشق خریت کردم هی به خدا التماس کردم که من دوسش دارم منو بهش برسون ولی اشتباه بود

همون اول که دیدی نمیخواد برات عروسی بگیره باید میفهمیدی که بعدا هم قرار نیس کاری برات بکنه اکثر ...

احمق بودم فکر میکردم چون نداره الان کاری نمیکنه بعدا جبران میکنه

از عشق خریت کردم هی به خدا التماس کردم که من دوسش دارم منو بهش برسون ولی اشتباه بود

همش تصمیمای احساسی و لحظه ای ، واقعا بده 

به نظر من بخاطر شوهرت الان باید بری پیش روانشناس

همش تصمیمای احساسی و لحظه ای ، واقعا بده  به نظر من بخاطر شوهرت الان باید بری پیش روانشناس

شوهرم رفته بود رفیق بازی که تصادف کرد دیگه از دستش خسته شدم زندگیمو به باد داد داشتم درس میخوندم بخاطر اون همه چیم رفت رو هوا حالا هم که اینجوری شده بازم حرف گوش نمیده کارش بیرون شهره میگه من تو شهر خودم کار نمیکنم فقط بیرون شهر میرم هرچی میگم نرو گوش نمیده