2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اطرافیانت انقدر فضولن که این حرفو بهت بزنن؟!!😐

دلیل های زیادی داره یا کم خونیه یا ارثیه یا بخاطر کمبود خوابه یا خوب مراقبت نکردی و ‌‌‌...

عزیزم خواب کافی داشته باش زیر چشمت پچ استفاده کن و کرم دور چشم لورال هم عالیه برای میکاپ هم اول کانسیلر نارنجی بعدش کانسیلر رنگ پوستت بزن یا اگه نارنجی نداری یه کوچولو رژ بزن با دست پخش کن بعدش کانسیلر

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خانواده شوهر تو یچیزی دخالت نکنن باید تعجب کنی 🙂

مثل خودشون جوابشونو بده چقدر پررو هستن جواب بدی دیگه جرعت نمیکنن ایراد بگیرن.

من شوهر ندارم ولی تو فامیل اگه کسی این حرفو بزنه مثل خودش جوابشو میدم هیچ احترامی برای اون کسی که توهین میکنه قائل نیستم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

نه عزیزم خودارضایی به هیچ عنوان نمیتونه باعث این چیزا شه علاوه بر چیزایی که بالا گفتن ممکنه به خطر نازکی پوست باشه رگ های زیر چشم معلوم میشه باید بری لیزر هزینه اش هم زیاد نیست فک کنم

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

خانواده شوهرت رو ولش کن خود شوهرت رو پچسب اینقدر جلوش از این حرفا راجبت میزنم تو رو از چشم شوهرت میندازنش برو لیزر کن اوکی سی برای اعتماد به نفست خوبه

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

من هم زیر چشمم تیره هست.مادرم خواهرام، هممون این طور هستیم پمادهای گرون قیمت هم زدم ولی بی فایده بوده.به حرف دیگران اصلا توجه نکن.زندگیتو بکن.منم یه مدت اعصابم خراب بود ولی الآن میگم این چیزا که مهم نیست.الهی شکر که سلامتی دارم گرفتار دوادرمون نیستم☺️

من هم زیر چشمم تیره هست.مادرم خواهرام، هممون این طور هستیم پمادهای گرون قیمت هم زدم ولی بی فایده بود ...

سلام عزیزم ینی باهاش کنار اومدی یا اگ کسی چیزی بهت بگه برات مهم نیس؟

پارتنر منم زیاد چشاش سیاهه خب اون تو 2سال پدر مادر برادر مادربزرگشو از دست داد

خیلی گریه میکنه شغلشم کم خوابی داره نمیدونم چکار کنم ک خوب بشه ک بقیه مسخرش نکنن منظورم فامیلامونن